2777
2789
عنوان

بنظرتون به دوستم حرف بدی زدم؟

283 بازدید | 22 پست

از پسری که باهاش تو رابطم خواستم باهام بیاد بازار که بریم خرید کنیم گفت باشه حتما اما بهش گفتم به یه شرط میذارم باهام بیای خرید که دخالتی تو هزینه های خریدم نداشته باشی 

و ناراحت شد از دستم  😐😐😐(نمیخواستم این حرف رو بهش بزنم اما چون خیلی وقته میشناسمش ادمیه که وقتی باهاشی نمیذاره دست تو جیبت کنی و این منو اذیت میکنه)

من حتی از مامان بابامم پول نمیگیرم خودشون میریزن به کارتم واقعا عادت نکردم بذارم هزینه های زندگیمو کسی پرداخت کنه که نسبت به همدیگه تعهدی نداریم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من بهترین کارو میکنی

کاش همه دخترا مث شما بودن

اینروزا اکثر پسرا فک میکنن دخترا دنبال عابر بانکن فقط که شما با این کار نشون میدی طرف مقابلو برای خودش میخوای نه جیبش

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
بنظر من بهترین کارو میکنی کاش همه دخترا مث شما بودن اینروزا اکثر پسرا فک میکنن دخترا دنبال عابر با ...

اصلا کاری به این مسئله ندارم اما ادمی که هیچ مسئولیتی نسبت بهت نداره چرا باید مسئول هزینه های شخصیت باشه 

خب این خیلی زشته بنظرم

کل هزینه هام با دوست پسرم بود همه چیززززززم

خوب خودش مشکلی نداشت منم که ولخرج

البته الان شوهرمه

خدای من رفیقمه تنها غمخوارمه ارامشمو مدیون حضور پررنگشم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
خب نمیگفتی بیاد بهتر بود.چون قطعا حساب میکنه

خرید رفتن باهاش خیلی خوبه بخصوص وقتی که مانتویی که پرو میکنی کوتاه باشه بعد بگه رنگش بهت نیومده برای پوستای تیره خوبه🙂💕

کلا شما از دوست پسرتون پول‌میگیرید یا میذارید براتون خرید کنه؟! من اصلا نمیتونم با این موضوع کنار ب ...

منم کلا کسی برام خرج کنه اذیت میشم

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر

کار خوبی کردی عزیزم ناراحت شد ولی خب الان واقعا تحسینت میکنم منم وقتی میریم بیرون کار خودمو خودم حساب میکنم مگه اینکه ی وقت پول کم بیارم ازش بگیرم مثلا امشب رفتیم شام بیرون با تمام اصرار اون من حساب کردم یا خیلیا دیگه مث این 

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤