2777
2789

لایکم کنید قیمتشم بگید 

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

بگید بگید 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خانوما من وضعیتم خیلی  خوبه مشکل  ندارم همسرمم همیشه احساس رضایت داه ولی دوس دارم ی بار استفاده کنم ببینم چجوریه 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
استفاده نکردم ولی میدونم ک عطاری ها دارن

استفاده نکردم ولی زیاد شنیدم از مزایاش.

رفع عفونت.خوشبویی تنگی 

عطاریا دارن برگشو.

❤لیوه کانت   پیمانه م  بو                                   چاوه کانت می خانه م بو💑
عطاری و شیاف؟؟؟

شیافش گیاهیه داروخونه هم عطاری 

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
خانوما من وضعیتم خیلی  خوبه مشکل  ندارم همسرمم همیشه احساس رضایت داه ولی دوس دارم ی بار اس ...

منم دوس دارم ببینم راسته یا نه ولی اصلا روم نمیشه برم داروخونه بگیرم شوهرمم ک وقتی نیاز نباشه نمیخره