2777
2789
عنوان

هدیه خواهرشوهرم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 80 پست
چ زود میبنده لامصب😕 دیروز ساعت ۵ خواستم بیام تعطیل بود😐😂 گفتم بپرسم تا کی بازه😶

نه کیفیتشو اورده پایین😩😩😩

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
خخخخ نه بابا خودم که پولشو ندادم تا پز بدم

ولی منم خانواده شوهرم چیزی میدن نمیخورم خیلی بهشون شک دارم موزیا

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه یادم رفته بود چی نوشته بودم😂

😁😁😁😁😁😁😁

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
ببین مادربزرگ من یه روسری خرید داد ب خواهرم  ک تازه نامزد بود   خیلی گرون بود روسریه از ما ...

چند وقته این چیزا میبینم..ب یه چیزی شک کردم.‌یکی چند سالی ک یه کادو واسم اورد...خودشم ادم دو رویه...کلا خانوادکی تو دور بر دعا اینچیزا هسن.کلا میونه خوبی هم نداریم..حالا ک فکر میکنم از اون موقع.ب کلی مشکل هم بر خوردیم..تو زندگی هیچ بیشرفتی نکردیم..استوب خوردیم...ب نظرتون اون کادو ببرم یجا دور بندازم....اگرم چیزی باشه حل میشه

آره خیلی چرا اینطور شده😒

گفته خانم برن ب شوهر و بچه هاشون برسن خصوصا الان ک مدرسه ها باز شدن و

از همه مهم تر اقایون برن دنبال ی لقمه نون ک خرج و مخارج زندگی و مدرسه و سرویس ...رو بدن  

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی

دیگه دوستان از خجالت اسی در اومدن. من چیزی نمیگم.

مثبت.اندیشی#  

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
آره خیلی چرا اینطور شده😒

چی بگم خواهر

زبانم قاصره