2777
2789

سلام 

دعایی برای ‌‌ رفع درد شدید پریودی سراغ دارید، که وقتی میخونید دردتون آروم شه.؟؟ .. 

یه عالمه کار دارم،، باید برم ثبت نام حضوری دانشگام،، و کافی نت کار دارم و کلی غیره ی، دیگه 😬😬،، 

از یه ور این درده نکبت پریودی، الان امروز دومین روزشه، کلی دردش امونم رو بریده..... نمیزاره به کارام برسم😭

👻 وارد بحث با کاربرایی که به بلوغ فکری نرسیدن و از همون کامنت اولشون مشخصه دنبال جر و بحث و بچه بازی ان نمیشم، چون‌ هرچقدرم که با استدلال هزار تا جواب بهشون بدی، باز یه جواب چرت بچگانه پیدا میکنن، تحویلت میدن، آرامشم برام خیلی مهمتر از اینه که اینجور کاربرای نوجوون و کاربرای امثال شون فکر کنن من کم آوردم و جوابی نداشتم که بهشون بدم!!!! 😄😄😄😄✌🏻✌🏻                                          میشه برای اینکه یه دوست خوب پیدا کنم، دعا کنی مهربون؟؟       آخه خیلی تنهام، اذیت میشم خب تنهایی تو زندگی، با افسردگی و وسواس فکری ای دارم     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا قضیه دعارو به مسخره گرفتیا

برا همه چی دعا داریم، 

نمیدونستی، یه بار تو گوگل بزن بدون که هست... 

من همه دردامو با دعا خوب میکنم،،، برا این دردم تو نت زدم،، چیز خاصی نیورد... 

👻 وارد بحث با کاربرایی که به بلوغ فکری نرسیدن و از همون کامنت اولشون مشخصه دنبال جر و بحث و بچه بازی ان نمیشم، چون‌ هرچقدرم که با استدلال هزار تا جواب بهشون بدی، باز یه جواب چرت بچگانه پیدا میکنن، تحویلت میدن، آرامشم برام خیلی مهمتر از اینه که اینجور کاربرای نوجوون و کاربرای امثال شون فکر کنن من کم آوردم و جوابی نداشتم که بهشون بدم!!!! 😄😄😄😄✌🏻✌🏻                                          میشه برای اینکه یه دوست خوب پیدا کنم، دعا کنی مهربون؟؟       آخه خیلی تنهام، اذیت میشم خب تنهایی تو زندگی، با افسردگی و وسواس فکری ای دارم     
دعا نمیخاد برو دانشگاه وسط راه داروخونع ی شیاف دیکلوفنات صد بخر بزار مثه اب رو اتیش منم دعادکن نی نی ...

آره عزیزم، شیاف خوبه، ولی الان تو خونه تموم کردم،، از طرفی ساعت یکه، جایی باز نیس... 

نی نی دار هم میشی... 😍😊

برا همه چی دعا داریم،  نمیدونستی، یه بار تو گوگل بزن بدون که هست...  من همه دردامو با دع ...

اگر بقول خودت همه درداتو با دعا حل میکنی بقول خودت و ادبیات خودت چرا واسه پریودی چیزی نیورد😂؟

التماس_تفکر#   

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡