2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم

چند روز پيش رفتم ازمايش بدم

گفتن يكساعت و نيم ديگه بيا، جواب حاضره

از بيكاري رفتم همون اطراف دور بزنم، همينطور كه ميگشتم و پولهامو خرج ميكردم

به خودم اومدم از يك ساعت و نيم گذشته بود

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
اا واقعاا؟؟ 

خداشاهده....البته من بیشتر به خرید مواد غذایی علاقه دارم،خودمم همیشه رژیم دارم نمیخورما،اما دوس دارم بخرم همه چی تو خونه باشه،بعد یهو میرم یه جا برا بچه هام دو تیکه لباس برند میخرم خدا تومن کلی ذوق میکنم،البته اس ام اس که برا شوهرم میره زنگ میزنه و سعی میکنه خودشو خوشحال نشون بده،اما نفسش بالا نمیاد😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خداشاهده....البته من بیشتر به خرید مواد غذایی علاقه دارم،خودمم همیشه رژیم دارم نمیخورما،اما دوس دارم ...

فكر كردم فقط شوهر من نفسش اينجور ميشه

البته من ماهيانه دارم

از اون حد بيشتر بهم پول نميده كه بتونم خرج كنم  

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
فكر كردم فقط شوهر من نفسش اينجور ميشه البته من ماهيانه دارم از اون حد بيشتر بهم پول نميده كه بتونم ...

مشکل شوهر من اینه که تمام کارتهاش دست منه،کرایه راهشو میگیره،میگه خرج خونه از صبح تا شب با توعه هر چی لازمه بگیر،به درد من نمیخوره سره کارم،منم که دستم به کم نمیره،چیزی نمیگه،ولی فقط صداش نازک میشه😂😂😂😂😂😂😂😂

مشکل شوهر من اینه که تمام کارتهاش دست منه،کرایه راهشو میگیره،میگه خرج خونه از صبح تا شب با توعه هر چ ...

2827
2791
2779
2792