2777
2789
عنوان

چرا اثر نداره

121 بازدید | 12 پست

سلام خانوما لطفا منو راهنمایی کنین چرا من حلقه میزنم اثر نداره تقریبا 20روزه روزی نیم ساعت حلقه میزنم ولی هیچ تغییری حس نمیکنم چطور یکی از دوستان همینجا یه ماه بود حلقه میزد اونم یه ربع ولی کلی لاغر شده بود نمیدونم باید چجوری حلقه بزنم ک جواب بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یکی چربیش سفت تره یکی شل تر.احتمالاا شما چربی سفت تری داری با حلقه زدن فقط چربیتو خورد میکنی باید تحرک یا پیاده رویم داشته باشی که چربی که خورد کردی و اب کنی

بهترین نیستم اما خودمم

حلقه بزنی بعد بری بخوری فایده نداره که. در این صورت نهایتا از این بیشتر چاق نمیشی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اخه نمیتونم رژیم بگیرم موندم چیکار کنم 

بذار برای بعد شیر دهیت

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ن زیاد فقط نهارم یه بشقاب برنجه بقیه چیزارو کم میخورم اونم مجبورم بچه شیر میدم 

حتما نوع تغذیه ات اصولی نیست وگرنه کم میکردی،منم شیر میدم ،همه چیز هم میخورم دکتر تغذیه میرم وزنم کم میشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori