2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امروز روز اول بود و همه رفتن تو هنوز تصمیم نگرفتی بفرستی یا نه😕

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
آخه نمی‌دونم چجوریه ؟هزینه اش خیلی زیاده

خصوصیا اره دولتیارو نمیدونم...فکر نکنم الان دیگه جایی ثبت نام کنن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
همه جا پره پیش دبستانی است پول بدی از خداشون است زبان بزارم بهتر نیست؟

عزیزم‌اجباری که اصلا نیس،چیزی به اسم‌پیش بستانی دولتی هم‌وجود نداره چون دولتی یعنی رایگان،ولی گدفتن‌توی مدارس دولتی پیش دبستانی زدن که میشه نیمه دولتی و پول میگیرن،جاهای دیگه هم‌ غیرانتفاعی و خصوصیه که ۱ و ۲۰۰ به بالا میگیرن،من‌خودم‌ اسم‌پسرمو نوشتم و از ۱۰ مهر میره،هم خواستم‌با فضای مدرسه اشنا شه اخه کلاس اول تا ششم‌رو همونجا میفرستم،هم خواستم‌مستقل و اجتماعی و اماده واسه کلاس اول شه

خدایا ممنونم ازت که در مقابل تموم‌ نداشته هام بهم‌یه دختر دادی👸👸👸👸
من تهرانم. پیش دبستانی دولتی 1 میلیون و 400 . حالا هزینه روپوش و کتاب و اون وسایلایی که لیست میدن بخ ...

من شهر قدسم،نیمه دولتی ۹۰۰ دادم ثبت نام،۱۰۰ لباس فرم،ولی پول کتاب و لیست لوازم‌تحریر مونده

خدایا ممنونم ازت که در مقابل تموم‌ نداشته هام بهم‌یه دختر دادی👸👸👸👸
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز