2777
2789
عنوان

افتادگی سینه

1896 بازدید | 60 پست

به نطرتون دلیل افتادگی سینه در سن کم چیه..ایا درست میشه

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفت کننده بزن

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

نبستن سوتین مناسب و دویدن ورزش کردن بدون سوتین مناسب...

قوز کردن...

لاغری وچاقی...

ورزش نکردن و نخوردن پروتیین کای..

نخوردن اب کافی و سبزیجات...

نازک بودن پوست سینه..‌

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
کلا ارثیه

ینی راهی نیست سفت شه

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕
ینی راهی نیست سفت شه

عزیزم ربطی به ارث نداره..بخاطر دلایلیه که گفتم...

منظور از لفظ ارثی همون جنس پوسته

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
من دوستم افتادگی سینه داشت میگه چن ماهه شیرخشک میخورم خیلی بهتر شده سینه اش

جدا؟ با شیر خشک

ینی راهی نیست سفت شه

پودرکلاژن بخور هرر روز...ویتامین سی بخور..یعنی کلا ویتامین زیاد بخور مخصوصا..c..امگا۳...Bکمپلکس..E..

وزنه سنگین کار کن دمبل هالتر.پرس سینه ‌بالاسینه..شنا سوئدی بزن رو دیوار...

آب خییییییلی بخور میوه وسبزی زیاادبخور...

پروتئیین زیادبخور..

با روغن جوانه گندم ماساژبده هر روز

چی هس

یه چیزی مثل ژل موی سر    بری داروخانه یالوازم ارایشی های بزرگ  بهت میدن     میزنی ماساژمیدی   بعدیکماه چهل روز  بافت سینه ت سفت میشه   ازحالت افتادگیش کمترمیشه   

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏