2821
2789
عنوان

تنظیم قاعدگی

130 بازدید | 10 پست

سلام من۲۵ سالمه و متاهلم. ۲۵ تیر پریود شدم و بعد ۱۹ مرداد شدم و بعد ۲۳ شهریور.کسی میدونه که من قاعدگیم نامنظمه یا نه؟ و علتش چیه؟و اینکه دو ماه آخر رنگ قاعدگیم خیلی تیره و مایل به قهوه ای شده.کسی میدونه چرا؟

منم اونجوریم

دردتم زیاده؟ ازچندروز مونده

تهوع پادرد شکم کمردردداری؟

خیلی عذاب میکشی

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم اونجوریم دردتم زیاده؟ ازچندروز مونده تهوع پادرد شکم کمردردداری؟ خیلی عذاب میکشی

اره روز اول دردم خیلی زیاده. بعضی وقتا هم از چنروز قبلش دل و کمر و پا دردم شروع میشه

واسه تنظیم قاعدگیه؟ روزی چندبار باید بخورم؟

اره دکتر بمن داد.خیلی تلخه اگه تحمل نداری قرصشو بخر. روزی ۳۰ قطره بریز تو یمقدار اب و بخور.دستورش روش هست.قیمتشونم مناسبه۱۰تومن

اره روز اول دردم خیلی زیاده. بعضی وقتا هم از چنروز قبلش دل و کمر و پا دردم شروع میشه

من ازیه هفته شایدم دوهفته مونده دردم شروع میشه همش میخابم ازدرد

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

اول برو سونگرافی بده مطمعن شو کیست یافیبروم نداری چون بعضی قطره ها وقرص ها بزرگ میکنن ضررمیشه

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز