2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید

186 بازدید | 21 پست

دخترم ۳ سال و ۲ ماهشه‌

همش در حال قهر هست از همون اولشم‌ وقتی از خواب بیدار میشد گریه میکرد الان شدتش‌ بیشتر شده یعنی امروز ساعت ۱۰ بیدار شد از خواب تا نزدیک ۱۲.۵ ی سره گریه میکرد و بهونه میگرفت واقعا در مونده شدم وقتی چیزی مطابق میلش نباشه خودشو میزنه یا حرص میخوره دندوناش‌ رو هم فشار میده.

ی چیز دیگه که روانیم کرده این هست که همش در حال سوال پرسیدن هست گاهی هم سوالاتش‌ خیلی الکیه و تکراری هست مثلا الان رفته بالش خودشو آورده میگه این چی هست مال کی هست چه رنگی هست بعد که جواب دادم دوباره پرسید دوباره پرسید چند بار تکرار کرد دیگه عصبی شدم سرش داد زدم انقدر سوال الکی نپرس و طبق معمول قهر کرد رفت تو اتاق داره جیغ میزنه

بگید چیکار کنم 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پيش مشاور كودكان بريدكمك ميكنه،راهكار ميده بچه خواهرم هم لجباز وجيغ جيغو بود

شهرمون کوچیکه مشاور کودکان نداره فقط مشاور کنکور داریم‌.

به خدا ذله شدم‌ همش باهاش راه میام میگم اقتضای سنش‌ هست میگذره ولی این دیگه شورشو در آورده

وای بچه هست دبگه زیار سخت نگیر تحمل داشته باش پسر منم دوسالشه وقتی بهم چیزی گیر میده  جیغ میکشه منم زیاد به میلش رفتار نمیکنم بد عادت نشه وقتی میبینه بی محلی میکنم یا سرشو با چیز دیگه گرم میکنم از یادش بره 

شهرمون کوچیکه مشاور کودکان نداره فقط مشاور کنکور داریم‌. به خدا ذله شدم‌ همش باهاش راه میام میگم اق ...

دركت ميكنم عزيزم ازكتاب كمك بگير اونجا يه دستگاهايي اسمش يادم رفت ندارن امواج مغز متعادل ميكنه وخيلي بهترميشه

وای بچه هست دبگه زیار سخت نگیر تحمل داشته باش پسر منم دوسالشه وقتی بهم چیزی گیر میده  جیغ میکشه ...

آخه این اصلا حواسش پرت نمیشه وقتی ی چیزی بخواد تا به دستش نیاره ساکت نمیشه دیروز عصر گفت کیک بی بینگو‌ میخوام گفتم میریم بیرون میخریم خدا شاهده ۲ ساعت تمام هی می‌چرخید کیک میخوام پاشو برو بخر اخرشم مجبور به جیغ زدن شدم

پیش مشاور برو 

بعدم وقتی از خوب بیدار میشه گریه  سعی کن بازم بخوابونیش شاید خوابش کامل نشده  به سوالاش پاسخ بده هرچقدرم تکراری و مسخره باشن بعدم وقتی گریه میکنه و بهونه الکی میگیره بی توجهی فعال کن یعنی شروع کن به انجام یه کاری مثل رقصیدن ظرف شستن و ... بهش نشون بده بی توجهی به گریش هرچقدم که شدید باشه

دركت ميكنم عزيزم ازكتاب كمك بگير اونجا يه دستگاهايي اسمش يادم رفت ندارن امواج مغز متعادل ميكنه وخيلي ...

زیادی پیگیر و سمج هست حرف حرف خودشه‌ خودخواه هست پررو هست تو چشمام نگاه میکنه میگه میشه تو یکی حرف نزنی

پیش مشاور برو  بعدم وقتی از خوب بیدار میشه گریه  سعی کن بازم بخوابونیش شاید خوابش کامل نش ...

نه حتی خوابش کامل باشه هم گریه میکنه مامانم میگه داداش ات همینطور بودن الانم که مردهای گنده شدن وقتی ار خواب بیدار میشن تا نیم ساعت نمیشه باهاشون حرف زد 

ولی در مورد سوالاتس‌ زیادی سوال میپرسه مثلا میگه چرا این قند هست چرا این کمد هست چرا من سوفیا هستم وای انقدر سوال میپرسه خل شدم

در مورد گریه هم خیلی بیخیال شدم ولی این کوتاه نمیاد