2777
2789
عنوان

کیا یه روش کلیدی برای پارک دوبل بلدن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25433 بازدید | 30 پست

از ماشینی که می خواهی دوبل بگیری 50 سانت یا از ارنج تا دست فاصله بده و ازش جلوترباش دنده عقب بگیر وقتی از شیشه مثلثی عقب جراغ ماشینی که میخوای دوبل بگیری دیدی سریع وایسا فرمون و موافق عقربه ساعت تا آخر بچرخان همین جوری برو تا اینکه وسط درب جلو باز هم با چراغ اون ماشین هم راستا مماس باشه بعد باز هم سریع وایسا وفرمان و خلاف جهت عقربه ساعت بچرخان شروع به حرکت کن تاماشینت تنظیم بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مربیت یادت میده،خیلی راحته،من پارک دوبل رو خوب میرم.بار اول امتحان قبول شدم.اما نمیدونم چجوری برات ت ...

ببین چراغ راهنمای ماشین بغلیو از گوشه ی پنجره دیدم بچرخونم فرمونو یا باید بذارم تا وسط شیشه بیاد ؟

من از جدول زیاد فاصله میگیرم مربی یه جور دیگ یادم داد

زاده شیراز و اهل جشن و موسیقی علاقه مند به رشته حقوق و نوازنده دف عاشق سفر و طبیعت گردی عاشق معلمی و آموزش بدمینتون باز حرفه ای 

اصلا روش یاد دادن مریی من یجور دیگ بود من خیلی میترسم از دوبل یه بار خوب میشه یه بار بد میشه

زاده شیراز و اهل جشن و موسیقی علاقه مند به رشته حقوق و نوازنده دف عاشق سفر و طبیعت گردی عاشق معلمی و آموزش بدمینتون باز حرفه ای 

یکیم بگه من چکار کنم پارک خوب از آب درنمیاد 

از ماشینی که می خواهی دوبل بگیری 50 سانت یا از ارنج تا دست فاصله بده و ازش جلوترباش دنده عقب بگیر وق ...

ببین یه قانون کلی بگم. ابعادماشیناباهم اختلاف داره. اگریکی بودهمه دقیقاسربه سرماشین جانبی وامیستادن. پس قاعده لچکی وانتهای خودروکناری برای همونه. اما50سانت یادست تاارنج خیلی جالبه که مربیامیگن. مااحتمالا یابایدپیاده شیم  بریم اون وروارنجمونواندازه بزنیم یابایدهمیشه کنارمون یکی نشسته باشه که باارنج اون اندازه بزنیم. اماحرکت اخروسط درب شاگرد وچرخش فرمون به چپم یه قاعده درست وکلی نیست چون اندازه درب ماشیناباهم فرق داره. واماراه درست؟؟؟ 

البته بخوای میتونم راهنماییت کنم بایه روش وفرمول کلی وراحت

اره بگو عزیزم قانون کلی شو سراپا گوشیم

کی فکرشو میکرد یه روز حرفامونو به کسایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙃😢