2777
2789
عنوان

ردیاب مخفی

416 بازدید | 10 پست

سلام. من یه ردیاب کوچیک میخوام که معلوم نباشه. حداقل اندازه قوطی کبریت. که بزارم تو پاشنه کفش پدرم. آلزایمر داره. هر سایتیو میگردم یا نمیتونم اعتماد کنم یا ابعاد ردیاباشون بزرگه.  سایتیو میشناسید معتبر باشه؟

سایت کیم کالا سرچ کن انواع ردیاب رو داره حتی برای ماشین من خودم خرید کردم خیلی راضیم ردیابهای کوچکم داره برای بچها و سالمندان خودت ی نگاه کن متوجه میشی کیفیتاشونم عالیه ، خوبم راهنمایی میکنن مشتریاشونو.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من یه ردیاب خریدم برای پسرم چون خیلی نگران میشدم وقتی میرفت کلاس یا بیرون الان یه ردیاب کوچیک اندازه قوطی کبریت گرفتم که هم میشه انداخت گردنش هم میشه گذاشت تو پاشنه کفش که دیده نشه خیلی عالیه هر لحظه که بخوام میتونم هم از طریق لوکیشن هم از طریق پیامک بفهمم که الان تو کدوم موقعیت قرار داره.پیشنهاد میکنم شمام اگه لازم داشتید از شرکت کیم کالا که ردیاب هاشون ضمانتم داره ردیاب خریداری کنید. اینم شماره 09120750932 - 09120132883 

سایت  کیم کالا سرچ کن انواع ردیاب رو داره حتی برای ماشین من خودم خرید کردم خیلی راضیم ردیابهای ...

بله من هم از این شرکت برای ماشینم ردیاب خریدم نصبی بود خیلی هم راضیم واقعا شرکت خوبیه ردیاب هاش ضمانت هم داره قیمتش هم مناسبه پیشنهاد میکنم برای برای ماشین هاتون ردیاب بخرید.هم ردیاب نصبی دارن هم آهنربایی.شماره شرکت هم میذارم که خرید کنید ازشون

09120750932

02186081142

اگر دنبال ردیاب خودرو  و جی پی اس حرفه ای هستی برات پیدا کردم لینکشو برات میذارم

https://malked.com/product-category/gps-car-tracker/

دوربین خودرو-دوربین مخفی خودرو-دوربین خودرو سیم کارتی-دوربین مداربسته ماشین-قیمت دوربین خودرو-دوربین مداربسته خودرو-دوربین مخفی برای داخل خودرو

ردیاب خودرو-جی پی اس خودرو-انواع ردیاب خودرو-خرید ردیاب خودرو-بورس فروش ردیاب خودرو-قیمت جی پی اس ماشینفروش جی پی اس خودرو

دوربین خورشیدی-دوربین مداربسته خورشیدی سیم کارتی-دوربین خورشیدی سیم کارت خور

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز