2777
2789

عزیزم از کجا فهمیدی آندومتریوز داری؟ ازمایش خون دادی؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عزیزم از کجا فهمیدی آندومتریوز داری؟ ازمایش خون دادی؟

نه سونو و ام آر آی دادم اول خرداد جراحی شدم اما الان ۲۰ روزه دوباره همونجا میسوزه ⁦☹️⁩ میترسم برگشته باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سونو و ام آر آی دادم اول خرداد جراحی شدم اما الان ۲۰ روزه دوباره همونجا میسوزه ⁦☹️⁩ میترسم برگشته ...

تخمدان سمت راستم تیر میکشید تهوع داشتم رفتم دکتر بعد سونو گفت ی کیست ۴ سانتی داری برا من آزمایش نوشته امروز دادم...توشون ca125هست... مربوط ب آندومتریوزه... اگه زیاد باشه نشون دهنده آندومتریوزه... دعا کن برام میترسم... 😞😞

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

تخمدان سمت راستم تیر میکشید تهوع داشتم رفتم دکتر بعد سونو گفت ی کیست ۴ سانتی داری برا من آزمایش نوشت ...

نه فداتشم مال من تو رحمم نبود تو شکمم بود سزارینم کردن برداشتن مال رحم راحت درمان میشه نهایتش لاپروسکوپی میکنن مال من تو خود شکمم بود برداشتن به جا بافت اون قسمت شکمم پروتز گذاشتن 

نه فداتشم مال من تو رحمم نبود تو شکمم بود سزارینم کردن برداشتن مال رحم راحت درمان میشه نهایتش لاپروس ...

اهاا عزیزم انشالله ک حل شده باشه و مشکلی برات پیش نیاد دوباره... برات دعا میکنم حتما... نگران نباش حتما جاشه ک داره میسوزه... منو یادت نره دعا کنی عصر جواب آزمایشم میاد ولی امروز دکترم زود میبنده مطبشو میمونه فردا

اهاا عزیزم انشالله ک حل شده باشه و مشکلی برات پیش نیاد دوباره... برات دعا میکنم حتما... نگران نباش ح ...

ممنونم توام حتما مشکلت حل میشه بهش فکر نکن دارو حلش نکنه لاپراسکوپی راحت از بین میبرش نه اذیت میشی نه درد داره جراحیش ساده س 

ممنونم توام حتما مشکلت حل میشه بهش فکر نکن دارو حلش نکنه لاپراسکوپی راحت از بین میبرش نه اذیت میشی ن ...

اخه عزیزم میدونی من اصلا نمیدونم دارم یا نه... امیدوارم نداشته باشم... 

پس انشالله که نداری 

انشالله عزیزم... تو هم نگران نشو... ی وقت از دکترت بگیر برو بهش بگو

انشالله عزیزم... تو هم نگران نشو... ی وقت از دکترت بگیر برو بهش بگو

میترسم راستیتش 

خودش گفت ممکنه جراحی کنیم باز برگرده میترسم برگشته باشه . دعام کن خیلی اذیت شدم سرش 

میترسم راستیتش  خودش گفت ممکنه جراحی کنیم باز برگرده میترسم برگشته باشه . دعام کن خیلی اذیت شد ...

قربونت برم باشه چشم حتما برات دعا میکنم برو ی سر چک کنه سونو برو انشالله ک چیزی نیست گلم

مرسی مهربون ممنون

🌹🌹🌹