2777
2789
عنوان

ازپوشک گرفتن

84 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

چ روشی بکار بردین براازپوشک گرفتن بچتون ک زودیادگرفت؟؟

من از صبح شروع کردم انگار . انگار . مثلا توشلوارش جیش کرده عکس العملی نشون نمیده

چیکارباید بکنم؟؟؟؟؟

2سالو 4ماهشه .زود ک نیس؟

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم زود زود خودت ببر دستشویی ی هفته ای طول میکشه تا متوجه بشه صبر داشته باش.من الان پسرم دوسال ودو ...

ممنون

پسرشماهم اوایلش اصن عکس العملی نشون نمیداد؟

فقط جیش ک میکنه ی کوچولو میگه ببین جیش.همین

بعداینکه اگه نصف روزپوشک باشه نصف روز بدون پوشک عیب داره؟

بعضی مطالبو میخونم نوشته تدریجی بگیرین بعضیاش نوشته اصن دیگه پوشک نکنین وقتی میخواین شروع کنین

من دوتا دخترهام تقریبا دوسال و نیم بودن دیگه راضی نمیشدن پوشکشون کنم

دخترمنم نمیذاره اکثراوقات به. زور وبازی وگریه بایدپوشکش کنم

دیگ گفتم تاهواهنوز خوبه شروع کنم.اگ نکنم میره تااسفند سنش بالامیره

ممنون پسرشماهم اوایلش اصن عکس العملی نشون نمیداد؟ فقط جیش ک میکنه ی کوچولو میگه ببین جیش.همین بعد ...

اره اولش متوجه نمیشد طبیعیه ولی اثلا پوشکش نکن خودتم زود زود ببرش دستشویی یاد میگیره من شبا پوشکش میکردم که اونم بعد دوهفته نکردم چون خودش یاد گرفت ولی شبا دوسه بار بیدارش مبکنم میبرم دستشویی ابنجوری جاشم خیس نمیکنه

همه زندگیم پسرمه 

عزیزم اینکه زود یا دیره بسته به سن اون کوچولو به چیزای دیگه هم هست

مثلا اینکه بچه بتونه صحبت کنه و منظور شما و خواسته شمارو در این مورد متوجه بشه که قراره چیکار کنه و ازش چی میخواین

و اینکه لااقل دو الی سه ساعت از زمان پوشک کردن تا تعویض پوشکش خشک باشه... این خشک بودن یا خیس بودن نشون از کنترل اختیاری مثانه اس

و بعد اینکه بچه خودش ابراز کنه که نمیخواد پوشک بپوشه (پوشک رو برای در آوردن بکشه و بخواد در بیاره البته نه برای خارش و...)

اره اولش متوجه نمیشد طبیعیه ولی اثلا پوشکش نکن خودتم زود زود ببرش دستشویی یاد میگیره من شبا پوشکش می ...

فدات مرسی ازراهنماییت

کاش شوهرمم توراه میومد هیچیش نمیگفت😟😟وسواسییییه😭

فدات مرسی ازراهنماییت کاش شوهرمم توراه میومد هیچیش نمیگفت😟😟وسواسییییه😭

عزیزم دیگه چاره ای نیست یکی دوبارم جیش کنه خونه فوقش تا عید یاد میگیره وفرشارو هم میشورین خودتم راحتمیشی من که خودم راحتم الان 

همه زندگیم پسرمه 
عزیزم اینکه زود یا دیره بسته به سن اون کوچولو به چیزای دیگه هم هست مثلا اینکه بچه بتونه صحبت کنه و ...

صحبت میکنه

پوشکوشلوارشو نمیذاررره پاش کنم

2..3باری پوشکشو دراورد خودش رف دسشویی ک اب بازی کنه نشست جیش کرد همون موقع. منم دیدم اشتیاقشو داره شروع کردم ولی اینکه میگین 2..3ساعت پوشک خشک بمونه توجه نکردم ولی پوشکش مث قبلنا زود پرنمیشه

تشکر صحبت میکنه پوشکوشلوارشو نمیذاررره پاش کنم 2..3باری پوشکشو دراورد خودش رف دسشویی ک اب بازی کن ...

چه خوب پس اماده اس فقط صبر و حوصله میخواد

دختر من 4 ماه بزرگتر از کوچولوی شماست اما هیچ کدوم از امادگی های کوچولوی شمارو نداره💕❤

چه خوب پس اماده اس فقط صبر و حوصله میخواد دختر من 4 ماه بزرگتر از کوچولوی شماست اما هیچ کدوم از اما ...

دیریا زود شماهم میگیرین و بزرگ میشن همه ی این کوچولوها.تنشون سالم باشه الهی

روز اول معمولا انگار نه انگار که نباید تو شلوارشون دستشویی کنن روز دوم شاید یک یا دوبار درست برن تا یه هفته تقریبا درست میشه ولی باید بفهمه اگه تو شلوار کارشو انجام ناراحت میشی و کار خوبی نیست ولی اگه بره دستشویی تشویق میکنی

بهتره چندروز ببندیش به مایعات تا تند تند مثانه پر بشه تا تمرینش بیشتر بشه زودتر یاد بگیره ولی درکل احتمال زیاد باید فرشاتو بشوری

،،
روز اول معمولا انگار نه انگار که نباید تو شلوارشون دستشویی کنن روز دوم شاید یک یا دوبار درست برن تا ...

مرسی گلم

ازصبح تاحالا ک شروع کردم تازه انگار داره متوجه میشه😊😊دوبارشو بردمش تودسشویی اونجا جیش کرده