2777
2789
عنوان

دیشب ترسناک

139 بازدید | 26 پست

دیشب قبل شام یه صدا از حموم اومد پیگیر نشدم گفتم حتما شاید شامپویی چیزی از قفسه افتاده زمین بعد دو سه ساعت قبل خواب وقتی شوهرم و بچه هام خواب بودن یه صدایی شنیدم انگار یه چیز دوباره افتاد زمین بعد همزمان یه صدایی شنیدم که انگار یکی خورد به دیوار دستشویی .شوهرمو بیدار کردم رفت حمومو دید خبری نبود رفت دستشویی رو نگاه کرد خمیر دندون افتاده بود زمین ...دیشب اصلا نخوابیدم ...فکر کنم جن هست تو خونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شاید موقعیت خمیر دندون یه جوری بوده جاش محکم نبوده یا زیرش چیزی بوده لیز خورده فکرتو مشغول نکن.

اگر هم ادامه پیدا کرد اگه خونه خودتون نیس که خیلی راحت می تونین خونه تونو عوض کنین

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
ولی صدای برخورد یه چیز به دیوارو شنیدم ..خیلی میترسم

به دلت بد راه نده حتما صدا از جایی بوده جان مبین اونها وانسانها پرده ای هست که به همین راحتی ها نمیتونن وارد دنیای ما بشن مگر اینکه خودانسان آزادشون کنه یا دلش بخواد اونهاوارد زندگیش بشن 

تجسس زیادی نکن درموردشون وبهشون فکر نکن گاهی ازاین صداها ازدرودیوار شنیده میشه چیزی نیست

نه عزیزم چیزی خونتون نیست حتما صدای لوله های حمام و دستشویی از دیوار رد شده با سرد و گرم شدن صدا ازشون میاد خونه مادر من اینطوریه عین در زدن میمونه ههههههه خمیر دندونتم حالا همون موقع افتاده شده قوز بالا قوز