2777
2789
عنوان

دارم سکتههههه میکنم از استرسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 45 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😑😕😕😕😕😕

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
حالم داشته گلم  چیزی برای گفتن نداشتی

حرف زیاده.دشمن که نیستیم .ولی حال جسمی خودم خوب نیست 

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜
منم استقلالیم ولی انقد فوتبال برام مهم نیس بیکاریا پولشو یکی دیگ میگیره

برای استقلالیا 

آره ولی ارتش سرخ فرق داره

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      

❤فرشته کوچولوی من ❤ساعت ۹صبح روز سه شنبه...۲۵ فروردین۹۴ زمینی شدد..خدایا صد هزار مرتبه شکرت منم بعد از ۷سال انتظار طعم مادرشدن رو چشیدم...خدا جونم هیچ زنی رو با انتظار امتحان نکن و ب همه ی دوستام فرزند سالم و صالح عنایت بفرما...الهیییی آمین...🌹🌹(tamana366 سابق)
چرا استرس؟ اصلا نگران نباش فدراسیون و داور و کمک داور پشتتونه

عزیرممم اشتباه گرفتی 

شمایین که فعلا با پولای میلیاردی آدم میفرستین دم خونه داور که ... نگم بهتره

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      

من چون پدرم پرسپولیسی دو آتیشه بود تحت تاثیرش پرسپولیسی شدم ولی الان انقدددددرررررر دغدغه دارم خودم که برد و باخت یه تیم فوتبال برام بی اهمیت ترین چیزِ ممکنه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

من طرفدار پرسپولیسم دوسال پیش شدید فوتبالی بودم الان فقط دربی نگاه میکنم اونم وسطش حوصلم سر میره میرم تهش میام نتیجه میبینم یه زمانی مثل تو عشق فوتبال بودم😊

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
میخوام برم جلو استخر بانوان خودمو آتیش بزنم چون نمیزارن برم داخل😕 #پسر آبی🏊🏻😆😂

توروحت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕