2789
عنوان

زندگیم سرد شده

571 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

من ی سال و نیمه عروسی کردم و زود بچه آوردم شوهرم مرد خوبیه ولی از همون اوایل زندگیمون  دعواهای کوچیک کوچیک و الکی شروع شد و این اواخر دعواهامون خیلی بزرگ شد بخصوص  بعد تولد دخترم جوری و این اخرا خانواده شوهرم متوجه شدن و او نام کلی حرف بارم کردن و طرف پسرشان گرفتن ...بین این بحثا من بار شوهرم دست روم بلند کرد و بدنم کبود شد چن جاش ...من نمیگم من مقصر نیستم چون موقع دعوا جوابشو میدم و از اول من بهش گیر میدم ...گیر دادن منم بیشتر بخاطر ی دوست شه و خانم بازه و سابقه اعتیاد دارهک  و من دوست ندارم باهاش بگ رده  ...الان به زندگیم خیلی سرد شدم چون نشده تا حالا ی کاریم بخاطر دل من انجام بده و دل ب دلم بده با اینکه میگه دوست دارم...نمیدونم چیکار کنم تا حالا حرفی نمونده و بهم نگفته حرمت هیچی و نگه نداشته شوهرم خیلی تلاش میکنه و انگار و انگار و دعوایی شده و اینا ولی من دلم باهاش صاف نمیشه هرکاری میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا نمیرید پیش یه مشاور خوب؟ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
اگه ارتباطش با مادرش خوبه با اون در مورد دوستش صحبت کن و دلیلات رو بگو اونم اگه پسرش رو دوس داشته با ...

به مادر و پدرش گفتم اونا میگن تو کاریت نباشه پسرم خودش مراقب خودش هست به همین راحتی

من شرتیط زندگی شمارو نمیدونم ولی منم مشکلاتی اینطوری دارم با شوهرم اونم دقیقا بعد تولد دخترم وقیح ترشده مثلا راحت میگه من با رفیقام میگردم مواد میکشم ب توهم ربطی نداره ناراحتی هرری خونه بابات..من بخاطر دخترم موندم و اینکه شرایط طلاق ندارم اما خداشاهده انقدر دلم پره ک بیشتروقتا گریه میکنم مادرشوهرمم فقط هوای پسرشو داره و بقبه بچهاش..الکی میگه چشم نصیحتش میکمم ولی یبار یواشکی گوش دادم ب شوهرم میکفت تو مردی از درامد خودت میکشی و ب زنت محل نده..مثلا مادره!!حالا  اگ مادرشوهرت خوبه بش بگو اگه نه اصلا پیشش نگو ک بدتر میریزن روهم صد تو 

من شرتیط زندگی شمارو نمیدونم ولی منم مشکلاتی اینطوری دارم با شوهرم اونم دقیقا بعد تولد دخترم وقیح تر ...

دقیقا منم شبا گریه میکنم و بخاطر دخترمه و موندم  پدر شوهرو  مامانش خیلی پشت شن و هوا شو دارن و فقط حرفه که بار من میکنن میگن تو بدی و پسر من تمام خرجتو میده تو زبونت درازه و خوب میکنه میزنتت😕😕😕

شوهرم حاضر نمیشه بیاد به هیچ وجه

ازش بپرس دندونت درد میکنه دندون پزشکی نمیری؟روح آدمم مث جسمش نیاز به دکتر داره بگو یعنی زندگیمون انقد ارزش نداره که حاضر نیستی بیای؟ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

مثلا همین دیشب گفت زن داداشام وصع مالی پدراشون خوبه لیاقت زندگی خوب رو دارن اما تو همین ک گرسته نمونی کلاهتو بنداز هوا...موندم چرا بعصیا طعنه میزنن و دل میشکنن روز ب روزم زندگیشون بهتر میشه