2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شوهرم من نقرس داره

اصلا نمک نخوره

خوراکی هایی که توش نمک داره کلا حذف

حذف گوشت قرمز

اگه حمله بهش دست داده و درد شروع شده

استراحت مطلق و مصرف داروی مسکن

همسرم فقط امپول کتولارک ارومش میکنه

از وقتی هم رعایت غذایی میکنه وورزش میکنه کمتر شده داروی چربی خون و داروی نقرس مصرف میکنه

انشالله شفا بگیرن وضعتون خوبه؟😁 یبار عطاری بودم یکی اومد گفت نقرس دارم بهش گفت سماق بخور ورعایت ک ...

نه بابا وضعمونم همچین خوب نیست خخخخخ مامانم نارسایی کلیه داشته پیوند زده به خاطر پیوند کلیه اینجوری شده 

ممنون عزیزم از راهنماییت

شوهرم من نقرس داره اصلا نمک نخوره خوراکی هایی که توش نمک داره کلا حذف حذف گوشت قرمز اگه حمله بهش ...

انشاالله بهتر میشن

دکتر فوق تخصص داخلی ببرش 

داخل نت هم سرچ کن که چه چیزهایی بخوره یا نخوره چه کارهایی انجام بده یا نده

که نقرس بهترشه

یکم اطلاعات جمع کن موثره

شوهر من نقرس داشت خیلی پاهاش درد میکرد ده سالی بود درگیرش بود آزمایشاتی هیچ وقت خوب نبود ولی چند ماهی میشه که تحت درمان یه دکتر طب سنتی هستش که واقعا نتیجه گرفت و نقرسش بعد از سال ها خوب شد وقتی میرفتیم درمانگاه واقعا از ته دل دعاش میکردیم شمارشو رو میگذارم براتون

09027383419 برید حتما نتیجشو خواهید دید