2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه کم کم شروع کن راه رفتن. یه هفته ای طول میکشه تا عادی بشی

ميگم ي سوال 

منم انشاا...سزارينم به نظر شما ميتونم دوروز ديگه ش آروم پاشم و كاراي خودمو بكنم؟؟

كاراي روزمره و اينا 

كسي روندارم بياد پيشم خواستم ببينم خيلي سخته؟

اللهم عجل لولیک الفرج ...
منم دوماه پیش سز شدم یک هفته جابخیته توالت فرنگی هم بشین خیلی خوبه بعدشم جاامپول سری قرص کمر بزن حله

قرص كمر چيه؟؟؟ازداروخونه بگيريم ؟يادكتر مينويسه

اللهم عجل لولیک الفرج ...
منم دوماه پیش سز شدم یک هفته جابخیته توالت فرنگی هم بشین خیلی خوبه بعدشم جاامپول سری قرص کمر بزن حله

قرص کمر چیه برا سقطم خوبه من چهار پنج روزه سقط کردم حالم خوب نیست تمام بدنم درد میکنه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ميگم ي سوال  منم انشاا...سزارينم به نظر شما ميتونم دوروز ديگه ش آروم پاشم و كاراي خودمو بكنم؟؟ ...

کارای روزمره رو اگه بتونی بکنی هم نی نی نمیزاره باید ۲۴ ساعته در خدمتش باشی. حتی شاید وقت دستشویی رفتنم نداشته باشی😉

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
ميگم ي سوال  منم انشاا...سزارينم به نظر شما ميتونم دوروز ديگه ش آروم پاشم و كاراي خودمو بكنم؟؟ ...

ببین بستگی داره شرایط عمل براتون چطور باشه و بچه چقدر آروم باشه. من رو با ۵ تا آمپول نخاعی بیحس کردن رسما سرویس شدم تا شش ماه بعدش کمر درد شدید داشتم بچه م رو به زور بغل میکردم ده دقیقهبدون تکیهونمیتونستم بشینم. بچه هم کولیک و رفلاکس داشت بعد چهل روز هم به بدبختی برگشتم به شرایط عادی.

اما خیلی ها هم اصلا اذیت نمیشن و یه هفته ده روزه سرپا میشن کامل اما خداییش یه فکری کن زودتر از ده روز کار نکن بعدا دچار عوارض میشی. بدن بعد زایمان خییلی ضعیف میشه