2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیروز زدم منفی بود ولی 4 روز از وقتم گذشته شما چند روز گذشته بود زدی؟؟ 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
یک هفته عزیزم

ممکنه زود زده باشم یا به نظرت الکی دل خوش کردم 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ممنون ممکنه کاذب باشه؟؟ تا حالا بی بی مثبت نداشتم

چرا کاذب؟؟؟؟ 

بارداری دیگ.... 

مامان خانوم😍

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
ممنون 😘😘یکسال عزیزم خیلی منتظرش بودم شوهرم عاشق بچه هست

آخی عزیزم ان شاء الله که سالم و صالح باشه گلم 💓💓💓

ممکنه زود زده باشم یا به نظرت الکی دل خوش کردم 

عزیزم من ماه های قبل مث تو بودم همش تو فکرش این ماه بیخیال بودم میگفتم فک نکنم بشه...دیروز صبح یهویی زد ب سرم ب شوهرم گفتم بی بی چک بخره 

ظهر ازم پرسید بی بی زدی؟ گفتم نه فردا میزنم اینقدر بیخیال 😅ولی دیشب طی یه حرکت رفتم جفتشو استفاده کردم

تو فکرش نباش بدنت استرس میگیره حتی ممکنه دیر پری بشی

مبارک باسه عزیزم انشالله سالم به دنیا بیاد منم امروز موعدمه ولی هیچی علائم بارداری ندارم 

ممنون‌ گلم انشالله😍😍😍دعا میکنم خدا بهت هرچی میخوای بده😘😘