2777
2789
عنوان

عزیزم

150 بازدید | 20 پست

چند وقت از ازدواجتون میگذره و

سوال اصلیم اینه

شوهر شما چقدر بهتون عزیزم و عسلم و... میگه؟

اصلا میگه؟

بخند ، بلندتر بخند تا عادت کنے بہ خندیدن ، دنیا اونقدر هم کہ فکر مےکنے جدے نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو ساله ازدواج کردیم

شوهرم شخصیت غد و مغروری داره این غرورش برای من کمه اما انگار بلد نیست قربون صدقه زبانی تازع سه تا چیز یادگرفته نهایتا روزی یه بار میگه(قربونت بشه شوهرت فدات بشه شوهرت و دوست دارم)

اما خودم یکسسسسزه قربون صدقش میرم ی جوزایی انگار از خودم یاد‌گرفته

با عقد ۶ سال میگذره اره میگه هر روز  اگه عزیزم و اینارو زن و شوهر به هم نگن کم کم سرد میشن&nbs ...

چه عالی

خدا برا همدحفظتون کنه

خیلی از شوهرا هستن که نمیگن حالا یا مغرورن یا خجالت میکشن یا مرد عملن همه چی که زبونی نیست  س ...

به نظرم اشتباهه نگن

مردا از پدر ومادرشون یادمیگیرن یعنی از جایی که بزرگ شدن من بیست ساله ازدواج کردم پدر شوهرم یه چیزی تو مایه های شمربن ذی الجوشنه😁شوهرم میگه تو خانواده ماهمش دعوا بود بلد نشدیم ولی من یادش دادم حالا عسلم واینا نه ولی عزیزم وقربوتت برن هی کم وبیش

مردا از پدر ومادرشون یادمیگیرن یعنی از جایی که بزرگ شدن من بیست ساله ازدواج کردم پدر شوهرم یه چیزی ت ...

چه عالی

اما مگه غرورتون اجازه میده بهش بگین که به من بگو عزیزم؟

چه عالی اما مگه غرورتون اجازه میده بهش بگین که به من بگو عزیزم؟

نه که اینجوری بگم توضیح دادم که محبت کلامی چقدر برای یه خانوم مهمه همون اوایل ازدواج دیگه خودش دوزاریش افتاد😂😂