2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 25 پست
نه عزیز دلم جدا نشو وایسا و برای زندگیت و ارامشت بجنگ و میدان و خالی نکن برای کسانی دیگر  فرض ...

اگه نشه اگه سنم بره بالا از كار عقب بمونم و رهام كنه

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم اون گفت برو سركارت برات قدرته و اينكه با حرفايي ك زدم گفت شوهرت نقاط مثبتم زياد داره و خودمم هن ...

فقط به خاطر اینکه نمیزاره بری سرکار، میخای جدا بشی؟

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
نه چيزاي ديگه هم هست احساس ميكنم چون منم اذيتش كردم و يجورايي اتفاقي افتاد ك اينده كارشو خراب كردم م ...

بنظر من وقتی حرمتها شکسته شد و نمیزاره بری سرکار و هزار جور اتفاق دیگه 

خیانتم خیانته بنده خدا میگه خو اسمش روشه دیگا خیانت مجازیه چیزی نیس کع وااا چززی نیس😳

خو میخواسته دوس بشه با طرف حالا استارتر گیرش اورده 

یاهم اینکه اون دختره نخواسته 

وگرنه باهم بیرونم میرفتن و نمیخوام شک کنیا تو این مورد ولی این مرد بدرد زندگیت نمیخوره هرکی هم میگه بجنگ و فلان دروغه

حاضری تو اوج جونیت بشینی خیانت این اقا رو ببینی الانم که گفته تو بدبخت میشی من هرموقع میخوام زن میگیرم 

بنظر من این زندگی دیگع زندگی نیس بهتره؟

خودت کدومو میخایی 

میخایی بشینی باهاش زندگی کنی و خیانتش و حرمتهایی که شکسته و هرموقع بگی خیانت کردی بگه تقصیر توعه که همش دعوا راه میندازی وهزار کوفت دیگه رو تحمل کنی؟

یا اینکه از شرش خلاص شی و هم مهرتو بگیری و هم بری سرکارت و هم موفقیتهای بیشتری رو بدست بیاری؟

فقط به خاطر اینکه نمیزاره بری سرکار، میخای جدا بشی؟

نه عزيزم بالا گفتم ما گذشته دو بار رفتيم برا طلاق  و حس ميكنم ميخاد أديت كنه چون موافق بود با كار

نه عزيزم بالا گفتم ما گذشته دو بار رفتيم برا طلاق  و حس ميكنم ميخاد أديت كنه چون موافق بود با ك ...

اووه چه بد، چقدر تو دو راهی موندن سخته

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
اگه نشه اگه سنم بره بالا از كار عقب بمونم و رهام كنه

اصلا با این دید جلو نرو عزیزم

مطمئن باش دوستت داره اگه نداشت تا الان صد دفعه طلاقت داده بود ترسی از کسی که نداره

خیلی از ادمها بیکار هستند به خاطر سر کار باهاش بحث نکن

یه مدت خیلی خیلی بهش محبت کن هر چی گفت بگو باشه وقتی که رامت شد اون وقت بشین درباره خواسته هات باهاش حرف بزن

الان بهش ز بزن برای امروز یه قرار بزار حتما حتما باهاش برو بیرون و باهاش صحبت کن 

بگو که به جز تو من کسی رو ندارم نمیخوام ازت جدا بشم و تو مهمترین فرد زندگی من هستی

اصلا با این دید جلو نرو عزیزم مطمئن باش دوستت داره اگه نداشت تا الان صد دفعه طلاقت داده بود ترسی از ...

درسته ولي اتفاقي افتاد ك باعث شد بخاطر من كار خيلي خوبي رو از دست داد ايندش خراب شد و يجورايي ابروش رفت ميگم اينكه قبلا موافق كار بود الان مخالف شايد ميخاد انتقام بگيره

درسته ولي اتفاقي افتاد ك باعث شد بخاطر من كار خيلي خوبي رو از دست داد ايندش خراب شد و يجورايي ابروش ...

اشکال نداره نبش قبر کردن گذشته دردی رو دوا نمیکنه 

براش جبران کن هر کاری که میتونی براش انجام بده بزار بفهمه که داری تمام سعیتو میکنی که جبران کنی

امروز برو بیرون بهش بگو که تمام مشکلات تقصیر منه منم میخوام جبران کنم

دیدشو نسبت به خودت عوض کن

نه چيزاي ديگه هم هست احساس ميكنم چون منم اذيتش كردم و يجورايي اتفاقي افتاد ك اينده كارشو خراب كردم م ...

تو هم میتونی هر وقت خواستی شوهر کنی این چه حرفیه آخه ،شوهر کردن و زن گرفتن مهم نیست مهم ازدواج درست کردن ه ،اگر میبینی فقط احساست نمیزاره جدا بشی با احساست بجنگ ازدواج اگر عاقلانه نباشه طلاق میگیری در آینده یا یه زندگی با تنش داری تا آخر عمر