2777
2789
عنوان

ارزش مالی خونه هاتون😁

142 بازدید | 15 پست

بچه ها ارزش مالی خونه هاتون رو بگید و اگر تهرانید بگید کجا میشینید❤️اگرم شهرستان که هیچی😍

خونه ما اصفهانه برا فروش گذاشتیم ۹۵۰

زندگی غیرقابل توصیفه بی رحم و کثیف…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهرانیم ... محله رو نمیگم چون همه میشماسنمون ۱وقت آشنا بخونه تاپیکام و میدونه منم...

ارزش خونمونم ۶طبقه اس تقریبا ۸میلیارد میشه

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

ما خودمون قزوینیم ....ولی یه‌اپارتمان‌دوخوابه داریم‌تهران یوسف اباد کوچه‌۳۳ پدر شوهرم داده بهمون‌...نمیدونم چقده اخرین‌باری که قیمتشو از‌همسرم‌پرسیدم گفت نزدیک ۶ و نیم ایناست 

درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...

300

اطراف تهران

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خیلیا زور میزنن رهن خونه واسه ی سال دیگه تمدید کنن. هرکی خونه داره مبارکش باشه و به همه مستاجرا خون ...

الهی آمین

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
خوش به سعادتت ما مستعجریم😪

عزیزمممم به زودی زود ایشالا صاحب خونه و همه چی از نوع بهترینش میشید❤️❤️منم خونه خودم نیست خونه مامان بابامه ولی خب مجردم😂

ما خودمون قزوینیم ....ولی یه‌اپارتمان‌دوخوابه داریم‌تهران یوسف اباد کوچه‌۳۳ پدر شوهرم داده بهمون‌... ...

چه خوب👌🏻❤️

چقد تاپیکت بی معنیه؛اینجا خیلیا هستن ک مستاجران؛چ لزومی داره قیمت خونه هامونو بگیم😐

عزیزم من اولا کسیو زور نکردم بیاد تاپیکم دوما وسع هر کس یه مقداره منم نگفتم خونمون صد میلیارده که بخوام پز بدم یا هرچی😐خیلیا بودن بیشتر از ما داشتن مبارکشون باشه بعدشم من برا همه ارزوی خوشبختی و سعادت میکنم چه بسا کسایی هستن که مستاجرن یا هرچی اما دلشون شاده پیش همسر و خونوادشون و چه بسا کسایی هستن که تو پول غلت میخورن اما دل شادی ندارن

دوستان من منظورم همه نبودا نریزید سرم گفتم بعضیا😂