2777
2789
عنوان

تست وایتکس😐

377 بازدید | 20 پست

خانما این تست درسته!؟ من این 10 روز پیش هاش سی جی زدم, پنج شنبه هم موعدمه, انجام دادم این تستو کفی ایجاد نشد😑 ینی باردار نیستم, حالا این به کنار, من که هاش سی جی زدم و اثرش که نباید از بین رفته باشه الان,پس چرا کف درست نشد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چن روز دیگه موعدمه, درد شکم  دارم و پاهام, نمیدونم انگار درد قبل پریوده یا هم اثر امپوله😫

شاید درد واسه لانه گزینی باشه چند روز صبر کن بعد بی بی بزن

خداجونم مرسی همیشه هرچی خواستم بهترینشو بهم دادی   
برا من این خبرا نبود

خب خیلی هم قابل اعتماد نیست.  صبر کن خواهر ان شاءالله که بارداری.. 

منم ی روز از موعدم گذشته دل تو دلم نیست ولی گذاشتم چند روز دیگه برم آزمایش

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
من روز ۱۰ بعد آمپول اثرش رفته بود این بستگی به بدن داره یکی تا روز ۱۴ تو بدنش هست یکی بعد چند روز دف ...

وای ینی تا این پنج شنبه وایسم که موعدمه, بعدش هم باز وایسم تا دو هفته دیگه؟!

چطوری انجام بدم؟

نوشته بود توی نت که, باید ادرار اول صب باشه که غلیظه, توی ی لیوان یکبار مصرفی ظرفی چیزی ادرار اول صبحت رو بریز بعد به همون اندازه هم وایتکس بریز ببین چی میشه, اگه کف کنه میگن بارداری اگه هم بجوشه که نیستی!

چطوری انجام بدم؟

به نظر من انجام نده چون اگه حامله هم باشی گازی که آزاد میکنه سمی هسش و واسه بچه خوب نیست. اولین ادرار صبح رو با مقدار مساوي وایتکس تو ی ظرف بریز اگه کف کنه مثه قرص جوشان یا بیشتر و این کف بعد ی مدت مثلا نیم ساعت روش مثه ی لایه ی سفید بشه یعنی بارداری

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.