2777
2789
عنوان

کیا شبا بی خوابن و کلافه میشن

798 بازدید | 19 پست

من هرکاری میکنم خودمو خسته میکنم که شب خوابم ببره نمیشه گل گاوزبون و ماست و دوغ هرچی میخورم افاقه نمیکنه کتاب میخونم. تو روز همش کلافه ام چی باعث بی خوابی میتونه باشه؟قرص خوابم نمیخام بخورم که وابسته شم دیگه از شب بدم اومده .بدنم ضعیف شده😞ارزومه سرمو که گذاشتم رو متکا بیهوش شم تا صبح

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...

این‌جور مواقع ملاتونین میخورم

هورمون خابه هیچ‌وابستگی هم‌نداره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

من از بس چیزای ترسناک شنیدما مثلا یهو از خاب بیدار میشی نمیتونی راحت بخابی همش حس میکنم ی نیرویی تو  خاب اذیتم میکنه چند سال پیش اینجوری نبودم ولی الان چند ساله یه شب خاب راحت ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چون ترسوعم  شب فکر جن میاد تو سرم نمیدونم چرا

آیت الکرسی بخون ۳تا قبل خواب..بعد بگو خدایا هیشکی نیاد بالای سرم جز خانم فاطمه زهرا.. راحت میخوابی..

یه روز ماهم قراره قاطی دنیای اجنه و ارواح بشیم.. آرامشت رو فدای افکار بیهوده نکن..تا ما خودمون اونها رو احضار نکنیم و اجازه ورود به زندگیمون رو ندیم خدای بزرگ اجازه هیچ آزار و اذیتی رو به اونها نداده اگر اینجور بود اونا همه مون رو نابود میکردن ..

اول آز مینویسه ببینه مشکل خاصی نداری بعد دارو میده.. وضعیت روحیت چطوره! خوبه!

اخه چه مشکلی باعث بی خوابی کمبود اهن باعث خواب زیاد میشه یعنی اهن زیاد باعث بی حوابی میشه؟از دادم قبلا

اول آز مینویسه ببینه مشکل خاصی نداری بعد دارو میده.. وضعیت روحیت چطوره! خوبه!

احساس پوچی و افسردگی دارم اما فکر میکنم خواب کم باعث مشکلاتم شده