2777
2789
عنوان

نمیدونم جدا بشم یانه سر درگمم

226 بازدید | 13 پست

تازه یه ۱هفتس اومدیم سر خون زندگیمون من از خانوادم دورم پریروزم منو بردده بود خونه پدرم دیروز بازم برگشتیم شهرستان وقتی برگشتیم شوهرم باهام دعوا کرد با اینکه ۱هفتس عروسی کردیم منو گرفت زیرمشتو لگد کتکم زد سر هیچی همش الکی بهم گیر میده تروخدا چیکار کنم نمیدونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم

اول که اینجا دوستان اکثرا توی رنج سنی خودت هستن

و معمولا تو این سن و سال تجربه ی کافی به اضافه ی دانش ندارن مگر اینکه روانشناسی خونده باشن و کار کرده باشن

بعد اینکه شما اصلا توضیح ندادی چرا مورد ضرب و شتم قرار گرفتی

شوهرت متاسفانه عصبیه و درست بشو هم نیست.

نمیدونم چیکار کنم همش مث الکی باهام دعوا میکنه حتی پیش اومده تو کارای خونه دخالت میکنه که باهام دعوا کنه همش مثه کافت باهم رفتار میکنه یه چیزی که کنار دستش باشه بخوادش منو صدا میزنه که بدم دستش در این حد دنبال بحث کردن بامنه

نمیدونم چیکار کنم همش مث الکی باهام دعوا میکنه حتی پیش اومده تو کارای خونه دخالت میکنه که باهام دعوا ...

عزیزم 

اول مشاوره برو و اینکه خانوادت رو در جریان‌بزلر . ولی الان بتونی یه تصمیم قطعی بگیری خیلی بهتره .پس سعی کن احساسی نباشی 

عزیزم اول که اینجا دوستان اکثرا توی رنج سنی خودت هستن و معمولا تو این سن و سال تجربه ی کافی به اضا ...

متاسفانه الکی منو زد تو دوران نامزدی هم همیشه منو تهدید به کتک میکرد 

نمیدونم چیکار کنم همش مث الکی باهام دعوا میکنه حتی پیش اومده تو کارای خونه دخالت میکنه که باهام دعوا ...

شوهر منم اینجوریه. عصبی نیستا. اما غذا بخوره سفره رو جمع نمیکنه .لیوان آب زیر دست وپا آدمه میگ من بیرون کار میکنم دیگ . الان ۷ساله بهش میگم جمع کن اصلا تو بگو ی ذره هم درست نشده.شوهر شما ام همین طور مطمعن باش درست نمیشه

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
2790
2778
2791
2779
2792