2777
2789
عنوان

هم دانشگاهی

224 بازدید | 12 پست

متاهل باشید  تو گروه واتساپ همکلاسیهای قدیمی 10سال پیش دانشگاهتون باشید پسرای کلاستون هم باشن شمارشون رو ذخیره میکنید که بدونید هر پیامی کی میفرسته یا نه؟

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم رو در جریان میذاارم صد در صد .

منم همسرم میدونه تو گروه هستم اولش ناراحت شد بعد دیگه چیزی نگفت آخه دوستای صمیمیم منظورم دختر هست تو گروه هستن

منم همسرم میدونه تو گروه هستم اولش ناراحت شد بعد دیگه چیزی نگفت آخه دوستای صمیمیم منظورم دختر هست تو ...

خب شما با اونایی ک صمیمی هستی چت کن دیگ . بقیه رو کم کم میتونی از پروفایلشون و اسم کاربریشون بشناسی. من نعمولا تو این شرایط خودمو جا همسرم قرار میدم میگم اگر اون شماره دخترای دانشگاهشون رو سیو کنه ناراحت میشم یا ن بعد تصمیم میگیرم ... 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
خب شما با اونایی ک صمیمی هستی چت کن دیگ . بقیه رو کم کم میتونی از پروفایلشون و اسم کاربریشون بشناسی. ...

من شوهرم شماره منشیشون چون برای کار باهاش در تماسه داره و حتی وضعیتش رو نگاه میکنه این منو خیلی ناراحت میکنه وبهشم گفتم گفت من وضعیت هر کی شمارش داشته باشم نگاه میکنم😕😕

من شوهرم شماره منشیشون چون برای کار باهاش در تماسه داره و حتی وضعیتش رو نگاه میکنه این منو خیلی نارا ...

چی بگم والا ... 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
شما جای من بودی ناراحت نمیشدی

چرا منم میرفتم شماره پسر رو سیو میکردم وضعیت رو نگاه میکردم . ینی دقیقا عین خودش رفتار میکردم وقتی ام میپرسید میگفتم خب عزیزم من شماره هرکیو داشته باشم وصعیتش رو نگاه میکنم ... .

چرا منم میرفتم شماره پسر رو سیو میکردم وضعیت رو نگاه میکردم . ینی دقیقا عین خودش رفتار میکردم وقتی ا ...

اما من نمیخوام اینکار کنم اینطوری بدتر میشه به نظرم

اما من نمیخوام اینکار کنم اینطوری بدتر میشه به نظرم

اره خب زندگی ک جنگ و دعوا نیست من خودمو گفتم نمیدونم