2777
2789
عنوان

تکان جنین

69 بازدید | 4 پست

مامانها من هفته ۲۳ بارداری هستم تا چند روز پی جنین یه جوری تکون می خورد که کاملا از روی شکم معلوم بود، از دیروز خیلی کم تکون میخوره، حتما باید یه چیزی بخورم و دراز بکشم تا چند تا حرکت یواش متوجه بشم، وقت دکترم چهارشنب ست، صبر کنم یا برم یه جا برای صدای قلب؟

ازصبح تاشب باید حرکاتشو زیر نظر بگیری تکون ک بخوره ینی خوبه لازم نیست حتما محکم بکوبه منم زیاد ازصبح تاشب میزنه محکم یروز خیلی کم بود تکوناش ترسیدم یه بستنی خوردم دراز کشیدم و دقت کردم ببینم گفتم چراتکون نمیخوری اخه دیدم یهو محکم کوبید دهنم اسفالت شد😐

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازصبح تاشب باید حرکاتشو زیر نظر بگیری تکون ک بخوره ینی خوبه لازم نیست حتما محکم بکوبه منم زیاد ازصبح ...

آخه چند روز بود خیلی محکم میزد، پریشب یکم زیاد راه رفتم، حالا از دیروز به زور شیرینی و پهلوی چپ یه کوچولو میز نه 😭

آخه چند روز بود خیلی محکم میزد، پریشب یکم زیاد راه رفتم، حالا از دیروز به زور شیرینی و پهلوی چپ یه ک ...

نگران نباش حالش خوبه فقط چون عادت کردیم زیاد تکون بخورن اینجوری استرس میگیریم ن بابا من خالم بود میگفت توکل بارداری شاید ۳ یا ۴ بار لگد حس کرده همینکه بچت ماشالا هرروز جنبو جوش داره شکر کن😊

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم