2777
2789
عنوان

صبحانه☺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 31 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با اجاره استاتر یه سوال؟

بچه ها شمام دیروز نی نی سایتتتون قطع بود؟

یا فقط واسه من اینجوری بوده

_ به چی فکر میکنی؟                                                           + به تو چه؟                                                                  _خب باشه!                                                              البته میتونی چه اخرش رو حذف کنی
خامه شکلاتی نون پنیرگوجه خیار ارده شیره تخم مرغ ابپز و گوجه وخیارشور املت نیمرو خامه عسلی کره ...

عدسیوچجوری درس میکنی؟دلم خواست

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
با اجاره استاتر یه سوال؟ بچه ها شمام دیروز نی نی سایتتتون قطع بود؟ یا فقط واسه من اینجوری بوده

برامنم قطع بود

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
با اجاره استاتر یه سوال؟ بچه ها شمام دیروز نی نی سایتتتون قطع بود؟ یا فقط واسه من اینجوری بوده

ماله همه قطع بود 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

خداروشکر گفتم شاید قطع دسترسی شدم😂😂مرسی از جوابتون

_ به چی فکر میکنی؟                                                           + به تو چه؟                                                                  _خب باشه!                                                              البته میتونی چه اخرش رو حذف کنی
عدسیوچجوری درس میکنی؟دلم خواست

عدس رو بذار جدا بپزه

بعد پیازداغ و رب روباهم تفت میدم وقتی عدس پخت میریزم داخلش بعد یه سیب زمینی درسته هم میندازم توش هم الوچه و برگه زردالو میریزم..اخرشم سیب زمینی پخته شده رو درمیارم له میکنم دوباره میریزم داخلش که لعابش بیشتر شه.. بعد یکم گلپر و فلفل سیاه و نمک و ابلیمو😊محشرمیشه😍