2777
2789
عنوان

یه لحظه 😕

21 بازدید | 9 پست

من پوست بدنم خیلییییی خشکه..چیکارکنم؟راحل😕😢😢😢

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

لوسیون بدن 

بجای استفاده از صابون بدن شامپو بدن استفاده کن

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روغن بدن بزن

من روغن بدن فیروز میزنم رنگ آبیشو خیلیم ارزونه زیر 10 تومنه

خیلی راضیم هم خوشبوئه هم زود جذب میشه

آدمی که رفتاراش اذیتت میکنه لزوما آدم بدی نیست؛ فقط آدمیه که به درد زندگیت نمی خوره..
اب رسان مرطوب کننده.لوسیون

چه مارکی؟

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
لوسیون بدن  بجای استفاده از صابون بدن شامپو بدن استفاده کن

شامپو بدن میزنم ولی تاثیرکمی داش

روغن بدن بزن من روغن بدن فیروز میزنم رنگ آبیشو خیلیم ارزونه زیر 10 تومنه خیلی راضیم هم خوشبوئه هم ...

بعداز حموم؟