2777
2789
عنوان

کنکورتجربی

100 بازدید | 8 پست
سلام دوستان 

من امسال سال سوممه تابستون ۹۹ کنکور میدم متاسفانه این ۳ ماه تابستون ب دلایلی نتونسم درس حسابی درس بخونم ولی میشه گف ک زیست و عمومیارو خوب بلدم در مقابل ۳ درس اختصاصی (فیزیک شیمی ریاضی) رو ضعیفم ب نظرتون میشه اینارو حدود ۲۰ درصد بزنم ولی بقیشو بالا بزنم از پرستاری قبول شم ؟ 

دولتی شهر های محروم میشه

باید زیر 5000 هزار بیاری فکر کنم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اینجوری حساب کردن کار اشتباهیه

شما شرو کن خوب بخون با برنامه ریزی.فعلا درصد رو ول کن 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

دیگ دوره این درصدا گذشته

الان شرایط بچه ها یطوری شده ک کف درصدا رسیده به 70

من امسال با زیست 80 شیمی 70 دینی 80 ادبیات و زبان60 فیزیک 40 ریاضی 30 شدم 15 هزار

باید خیییلی خیلی تلاش کنی خیییلی

آدمی که رفتاراش اذیتت میکنه لزوما آدم بدی نیست؛ فقط آدمیه که به درد زندگیت نمی خوره..
شما خودتون خوندین یا کلاس ثبت نام کرده بودین؟

کلاس رفتم پشت کنکورم موندم

بدشانسی اوردم ک امسال انقدر اوضاع بد شد وگرنه با این درصدا زیر 5 هزار میشدم

هرسالم اوضاع از سال قبل بدتر میشه

آدمی که رفتاراش اذیتت میکنه لزوما آدم بدی نیست؛ فقط آدمیه که به درد زندگیت نمی خوره..