2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما تازه مبل راحتی هامونو تعمیر کردیم روکششو ، فک کنم ۶۰۰ شد ولی عین روز اول شد

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
ما تازه مبل راحتی هامونو تعمیر کردیم روکششو ، فک کنم ۶۰۰ شد ولی عین روز اول شد

این ابراش ک میخوابه نمیدونی چقد میشه 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
اره یه هفتس درستشون کردم چرم بودن مثلا خراب شدن بقران ۳/۴۰۰پام در اومده اصلا راضی نیستم کاش یه دست ...

مبل چرم خوب نیست ی چیز بخوره بهش سریع پاره میشه

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
فقط پارچه مبلی عوض کردین

نه عوض نکردیم دوخت زد و یه مقدار پایین رفته بودن داخلشون پنبه و اینا گذاشت انگار تازه خریدیم خیلی خوب شده

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
این ابراش ک میخوابه نمیدونی چقد میشه 

نه عزیزم باید بپرسید از خودشون

واقعاااا . من یه کاناپه دو نفره دادم میگه ۱۲۰۰ میگیرم روکش عوض میکنم  با ابرش کع 😳😳😳😳

متفاوته قیمتای هر کارگاه بگردید قیمت مناسب و کار خوب پیدا کنید زندایی منم میخواست کاناپه اشو تعمیر کنه گفتن با روکش ۲ تومن