❤فرشته کوچولوی من ❤ساعت ۹صبح روز سه شنبه...۲۵ فروردین۹۴ زمینی شدد..خدایا صد هزار مرتبه شکرت منم بعد از ۷سال انتظار طعم مادرشدن رو چشیدم...خدا جونم هیچ زنی رو با انتظار امتحان نکن و ب همه ی دوستام فرزند سالم و صالح عنایت بفرما...الهیییی آمین...🌹🌹(tamana366 سابق)
من دفعه سوم میخوام تخمک کشی کنم تا حالا زیاد امپول زدم
ببخشید میشه بپرسم دفعه های قبل که تخمک کشی کردین چی شد؟ نتیجه نداد؟
خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من، منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️
هر سری پنج تا تخمک داد بهم که سه تا جنین داد این سری امیدوارم بیشتر بده
اونوقت انتقال ندادین دفعه های قبل؟
خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من، منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️