2777
2789
عنوان

باهوشا بیاین

114 بازدید | 18 پست

منو شوهرم میخایم برای سال دیگه حتما یه کاری شرو کنیم.حالا نمیدونیم دقیقا چی خوبه؟!حدودا ۳۰ تا ۴۰ میلیون سرمایه داریم.به نظرتون کار زنبور داری یا پرورش قارچ یا پرورش بلدرچین مناسب تره یا بوتیکی چیزی بزنیم؟!اصلا به نظرتون بین این کارا  کدومش خیلی بهتره؟

آنقدر شوق تو دارم که خداااااا میداند😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هر چیزی باید تخصصش‌ رو داشته باشید حتما دوره اش رو بگذرونید حتی شده دوره کوتاه مثلا دوره زنبورداری بلدرچین بوقلمون و قارچ و زعفرون و.....

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

این که ربطی به هوش نداشت

خب اگه بلدرچین و زنبور جاشو دارید گزینه خوبیه ولی قارچ هم بازارش اونطور معلوم نیست هم اینه خیلی بوداره و حساسیت زاست

بوتیک و اینام بنظرم تو این اوضاع اگه میخواین بزنید دست نگه دارید بگیر نگیر خیییییلی داره 

شهادتت مبارک سردار
شما انجام دادین؟چجوریه؟چقدر سرمایه میخاد؟

انجام ندادم ولی یکی از آشنا هامون داره میگه سود خیلی خوبی داره 

آرزو هستم🗿💔یه مدت با اکانت یکی از داداشا میام سایت پس به اسم اکانتم گیر ندین مرسی🤪

تو هر چیزی باید تخصصش‌ رو داشته باشید حتما دوره اش رو بگذرونید حتی شده دوره کوتاه مثلا دوره زنبوردار ...

درسته.میخام بدونم کدومش واقعا کم خطر تر و پرسود تره و راحت تر میشه انجامش داد که شرو کنم برم کلاساش

آنقدر شوق تو دارم که خداااااا میداند😍😍😍😍😍
شما انجام دادین؟درامدش خوبه؟

خودم نه ولی از دوستان بودن که همه این شغلهایی که گفتید را داشتن هیچکدون راضی نبودن غیر از زنبور داری،برای قارچ بازار کار خیلی مهمه اگه نباشه زود از بین میره بوتیک هم از پس اجاره مغازه برنمیایید ولی حداقل عسل فساد نداره

خدایا شکرت