2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد 😗😗

148 بازدید | 16 پست

سلام پسرم ۴ماه ده روزشه وزنش ۷۶۰۰بوده که موقع واکسن چهارماهگی بردمش تو۳ماهگی ۷۳۰۰بود اون یماه شیرمو کم‌خورد همش دسش تودهنش بود والانم تقریبا اینطوره چیکارکنم وزن بگیره چرا تویماه ۳۰۰گرم اضافه شده؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرم اوایل خیلی خوب بود اخه خیلی خوب وزن میگرفت یه دفعه اینطور شد خیلی نگرانم دوست دارم تپلی باشه چرا همش دسش تودهنشع شیر کم میخوره زود مک میزنه بعد بیرون میاره صورتشو اونور میکنه ودست میندازه دهنش 

شیرم اوایل خیلی خوب بود اخه خیلی خوب وزن میگرفت یه دفعه اینطور شد خیلی نگرانم دوست دارم تپلی باشه چر ...

دختر منم همین جوریه البته ده روز دیگه واکسن چهار ماهگیشه.همش دستاش تو دهنشه و شیر خشک می خوره و همیشه با سرشیشه بازی میکنه با زبونش😂😂

شیرم اوایل خیلی خوب بود اخه خیلی خوب وزن میگرفت یه دفعه اینطور شد خیلی نگرانم دوست دارم تپلی باشه چر ...

همینه دیگه رفلاکسه حتما ببر دکتر بچه خیلی اذیت میشه فکر نکن وقتی شیر نمیخوره گرسنه نیست نمیتونه بگیره چون به خاطر اسید معده مریش میسوزه اینجور بچه ها چون نمیتونن زیاد شیر بخورن همیشه از گرسنگی گریه میکنن 

انسانیت کامل ترین دین