بچه ها من کلا خیلی تنهام یعنی نه خواهری دارم نه دختر خاله ای نه دختر عمه ای نه خاله ای نه عمه ای هیچی بابامم بچه بودم فوت کرد مادر و داداش دارم البته الان یه دختر دوساله دارم.خلاصه من دوتا دختر تو فایلمونن که میشن دختره دختردایی مامانم که باهاشون دوستم .مامانم زیاد ازشون خوشس نمیاد میگه با اینا رفت و آمد نکن ولی خودشون خیلی اصرار دارن که بیا و برو ما دوست داریم هم خودت و هم دخترتو منم رفتم بعد اون دوتا یکیشون شاعره یکیشونم بازیگر تئاتره یعنی هنرمندن منم رقصم خوبه خلاصه من رفتم و طبق معمول میشینیم و درد و دل و از زندگیامون میگیم منم که ساده همه چیو به همه میگم حالا به من گفتن تو چرا تو اینستاگرامت فعالیت نداری بیا از خودت عکس بزار خودت و خوشگل کن و اینا خلاصه منم انگیره گرفتم و پاشدم ارایش کردم و با اسنپ چت ابن برنامه ها که تو گوشین و خوشگلت میکنن مثلا دماغت و یکزره کوچیک میکنن عکس انداختم یعنی خودشون عکس انداختن ازم و اینا بعدم بهم گفتن آفرین همیشه اینطوری باش و اینا
من در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
من چون تویی دارم و تو چون خود نداری...
خدایا شکررررت بابت همه چی♡♡
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.