2777
2789

بچه ها من یه دختر یه ساله دارم...تز من و شوهرم اول این بود ک دوتا بچه داشته باشیم...اما من بعد تولد اولی به هزار و یک دلیل خواستم ک فقط همین بچه رو داشته باشیم ینی تک بچه.ا ما شوهرم هنوز میگه دو تا بچه..من کار هنری میکنم و یه شغل داره وقت دارم که در امدشو میخوام و نسبتا بد نبست...از طرفی هم چون شوهرم بچه دوم میخواد و منم دوسش دارم فکر میکنم نهایتا مجبور شم بچه دومو بیارم...و چون نظر هر دومون اختلاف سنی کمه دوتا بچست نهایتا یا دو سال و دو سه ماهگی اولی باید دومیو حامله شم ک تا سه سال سه سال و دو سه ماهگی به دنیا بیاد....اختلاف سن بیشتر ازینو هیچ کدوممون نمیپسندیم....اما مشکل آنجاست هنوز هیچ چیزی قطعی نشده و تصمیم نگرفتیم اما من خودمو تو جایگاه یه مادر دو تا بچه میبینم و هی درگیری هاشو برا خودم تجسم میکنم و میگم اگ مثلا دو تاباشن دیگ باید بیخیال اون کار هنری و سرکارم بشم...و این خیلی برام سخته....از طرفی سختی های بچه داری هم هست و خستگی و بی‌خوابی ها و...هیچ اتفاقی هنوز نیفتاده اما من همش حس میکنم دیگه زندگیم به اختیار خودم نیست و فقط باید بچه بزرگ کنم و خودمو وقف اونا کنم اگ دوتابشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاله من این کارو کرد بچه دوم نیاورد ولی شوهرش میخواست الان تو 46 سالگی میخواد طلاقش بده

واااا

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

من اصلاً بچه نمی‌خواستم ولی شوهرم درک نکرد

من الان یه دختر دارم که رفته تو ۲۰ ماه و الانم ۱۰ هفته باردارم 

و به‌زور میرم و میام سرکار وکلی مشکل تو زندگیم درست شده تو تاپیکامم گفتم

نیار. دستی دستی خودتو زندگیتو داغون میکنی. بسه دیگه یکی بسه. بخدا ما ایرانیا چی میخایم از زندگی. خیلی اوضاع مملکتمون درسته . خیلی بچه هامون آینده دارن. به دومی و سومی فکر میکنید.

گل همیشه بهارم.

من دیگه هیچوقت بچه دوم نمیارم همسرمم قبول کرده . شایدم ته دلش ناراضی ولی دیگه اونش به من ربطی نداره خیلیم دوسش دارم ولی اونم اگه منو دوس داشته باشه دیگه نباید حرف بچه دوم رو بزنه بدن مال منخ و منم دیگه نمیخوام حتی حامله بشم چه برسه دومی رو بزرگ کنم . من واسه دخترم خیلی حوصله دارم و بهترین مادر سعی میکنم بشم براش ولی برا دومی نمیتونم دقیقا هم مثل شما دارم یه چیز هنری تموزش میبینم و میخوام تو آینده کار کنم باهاش اصلا هم نمیتونم از آرزوهام دست بکشم 

آخه تک فرزندی هم مشکلات خودشو داره اما دوتا داشتن هم سخته خیلی هم سخته عین چی وسط این دو راهی موندم

تک فرزندی چه مشکلاتی داره؟ باور کن با اختلاف سنی کم تا بچه هات بزرگ شن داغون میشی.... فکرشو کن دو تا بچه همزمان گریه کنن.... اصلا کلافه میشی... حداقل اگه میخوای دومی بیاری بذار بچه ی اولت بزرگتر شه خیلی روت فشار میاد