2777
2789
عنوان

لک بارداری

576 بازدید | 6 پست

خانما هرکی اطلاعاتژ در زمینه لک بارداری لطفا کمکم کنید بشدت اعتماد بنفس منو اوردت پایین جوری که بدون کرم پودر اصلا نمیتونم برم بیرون میکرو نیدلینگ انجام دادم مزوتراپی اصلا بدرد نخوردن دکترم رفتم جز داروهای گرون هیچ ندادن که اونم بدردم نخورد کسی هس دکتر خوب توقم سراغ داشته باشه یا خودش تجربه داشته ممنون میشم کمک کنید

بهترین کار اینه  لیزر کنی تا لک ها و کک مکش از بین بره . من برای برطرف کردن لک های بارداری صورتم لیزر کردم و بعد مراقبت پوستی انجام دادم . جواب هم گرفتم به شما هم همین پیشنهاد میکنم . اگر اصفهان تشریف دارید هم بهترین کلینیک لیزری که سراغ دارم براتون مرکز لیزر دکتر محمدرضا حاجیان هستش نزدیک پل هوایی میر خیابان شیخ صدوق شمالی ، خودم خیلی خیلی دنبال لیزر خوب گشتم از اینجا رضایت کامل دارم و خدمات دیگه مثل لیزر موهای زائد و لیزر غول بادی انجام میدهند .

این هم لینک سایتشون بهتره خودت ببینی و اگه سوالی داشتی از خودشون بپرسید که بهترین جواب هارو بگیرید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای لک های بارداری میکرونیدلینگ کردم و لیزر هم برای مراقبت از پوست و هم برطرف کردن لک بارداری و جواب داد . 

برای همشهری های اصفهانی مرکز لیزر موهای زاید دکتر محمدرضا حاجیان پیشنهاد میکنم مطبشون خیابون شیخ صدوق شمالی جنب پل هوایی میر هستش 

الهی عزیزم،سیستئامین استفاده کردی؟خیلی تعریفشو میکنن

چه حس خوبیه وقتی ... می دونی که یکی دوست داره !❤❤❤چه حس خوبیه وقتی ... وقتی چشمات رو می بندی اون رو جلوی چشمات ببینی !😍😍😍چه حس خوبیه وقتی ... داره نگاهت می کنه ، دست و پات رو گم کنی و بخوای بخوری زمین !🙃🙃😜
بهترین کار اینه  لیزر کنی تا لک ها و کک مکش از بین بره . من برای برطرف کردن لک های بارداری صورت ...

نمیدونم چرا فکر میکنم ایجاد عضویتت فقط بخاطر تبلیغ بوده کار اصلیت تبلیغ برای این کلینیک هست

چه حس خوبیه وقتی ... می دونی که یکی دوست داره !❤❤❤چه حس خوبیه وقتی ... وقتی چشمات رو می بندی اون رو جلوی چشمات ببینی !😍😍😍چه حس خوبیه وقتی ... داره نگاهت می کنه ، دست و پات رو گم کنی و بخوای بخوری زمین !🙃🙃😜
نمیدونم چرا فکر میکنم ایجاد عضویتت فقط بخاطر تبلیغ بوده کار اصلیت تبلیغ برای این کلینیک هست

من فقط اون چیزی رو که تجربه کردمو گفتم و توضیح دادم تا مثلا کامل راهنمایی کرده باشم . شما می تونید بهشون مراجعه کنید از بقیه مراجعینشون حضوری بپرسید یا اصلا هر جای دیگه رو در نظر بگیرید . 

کلا پوست من خیلی کدر و خراب بود   تازه برای بارداری اون لک ها هم بهش اضافه شد دیگه بدتر هر کاری بگی تو کلینیکشون انجام دادم از فیشیال و لیزر بگیر تا لیزر مو زاید - کوبیدم نو ساختم  خب الان از نتیجه اش راضیم