2777
2789

دوسال باهم نامزدیم تو محل کار آشنا شدیم من ۲۴ واون۲۵.صیغه محرمیت خوندیم...گفت قبل من تومحل کارش یه منشی بوده از خودش بزرگتر باهاش چندبار رابطه جنسی داشته گفت یارو اصلا خوشگل نبود فقط حریص ر ا ب ط ه..بعدش دلمو زد رفتم چندبار ازاین ص ی غ ه های پولی...شبی که اینارو برام تعریف تا یک هفته داغون بودم فاصله گرفتم ازش دوباره برگشت گفت از وقتی با تو آشنا شدم این کارو دیگ نکردم..بعدشم همه مردا این کارو میکنن. بعد از این موضوع من یه مدت مریضی خیلی بدی گرفتم یروز بیرون بودیم یهو گوشیش زنگ خورد گفتم کیه گفت یه دختره هستش باهاش صحبت میکنم مجازی خیلی مومن بهش گفتم رفت کربلا برات دعا کن خدا شفات بده..میگفت دختره چادریه بخدا ازش خوشم نمیاد...بهش گفتم برای چی چت کردی گفت از قبل تو باهاش چت میکردم..بازم قلبم شکست اومد عذرخواهی کرد‌‌‌‌..‌بعد این موضوع هرروز باهاش سرهرچی دعوا میکردم ولی نمیدونم چرا ته قلبم دوسش داشتم‌‌..‌الان چشم چرونی میکنه که تو پست قبلی توضیح دادم.‌‌.‌اصلا خوشش نمیاد به گوشیش دست بزنم همش یجوری رفتار میکنه میگه باهات شوخی میکنم بیا بگیر چک کن ولی میدونم خوشش نمیاد...قسم مرگ جد وابادشو خورد که فقط من تو زندگیشم ولی از وقتی گفته ص ی غ ه کردم همش یجوریم...گوشیش رو با شوخی قایم میکنه.‌‌.‌نمیدونم امشب خیلی دلم پره چکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا بدرد نمیخوره .یعنی چی خیلی از مردا اینجوری هستن همرو جمع میبنده 

بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست