2777
2789
عنوان

باور کنید یه چیزایی زشته!

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 134 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اصلا زشت نیست 

خب بلد نیستن، عقب مونده که نیستن بهشون یاد بدی یاد میگیرن مثلا ما که بلدیم شاهکار کردیم؟ 

ما که مادرزاد بلد نبودیم یکی بهمون یاد داده 

یا انققد درگیر گوشی بودیم از بی کاری که یاد گرفتیم بلکه اونا رفتن پی کار و تلاش وقت این مسخره بازیارو نداشتن

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
اشتباه تایپی نشونه بی سوادیه؟

اشتباهی تو تایپت نبود عزیزم.دقیقا چیزی بود که فکر میکردی درسته چون دقیقا حرف اخرو ننوشتی.حداقل بگو اشتباه لپی که قابل قبول باشه  

از اون آدمهایی نباش که مردم نتونن ازت چیزی یاد بگیرن بخاطر اینکه ممکنه مسخرشون کنی و غر بزنی

کاربر شیمپک هستم.فعلا با این کاربری فعالم.گفتم که دوستام بدونن هستم هنوز  
خیلی زشته ادم نتونه احتیاجات خودشو رفع کنه.  چند وقت پیش می‌خواستم ساعتم رو با گوشیم پیر کنم ن ...

خب عزیزم زکات علمتو اینجا بزار اگه حوصله داری چنتا رو توضیح بده بلکم کسی یه چیزی از شما یاد گرفت .🌹

الهی مرا  آن ده که آن به 
80 درصد تاپیکای اینجا با سرچ گوگل قابل جواب دادنه. ولی خوب یه عده هر کاری هم کنی یاد نمیگیرن

شديدا موافقم👍🏿✋🏿

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
یعنی چی ساعتمو باگوشیم پیر کنم؟

عزیزم طی یسری حرکات ریزززز خواستن بگت اپل واچ دارن 

پِیر کردن 

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

عزیزم الا بهت میگه زشته ک نمیدونی چرا سرچ نمیزنی !!!

در ضمن ایشون خیلی باکلاسن باهاشون فارسی حرف بزنیم یوقت زشته 

ترنسلیت کنین چون خیلیییی باسوادن و با ادعان 

بنظرم اصلا زشت نیست  خب بلد نیستن، عقب مونده که نیستن بهشون یاد بدی یاد میگیرن مثلا ما که بلدی ...

بعضیا هیچ تلاشی نمی‌کنن.

مثلا می‌گن برام اگهی می‌ذاری تو دیوار؟ می‌گم بیا یادت بدم خودت بذار. می‌گن حوصله ندارم. نمی‌شه تو بذاری؟

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

سوال منم هس😂يكي توضيح بده اگه ناراحت نميشين

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/