hamsare_ali_aga مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3899 عنوان توروخدا بیاید 104 بازدید | 11 پست بچه هه خواهش میکنم دعا کنید مشکلم حل بشهبخدا تو این ۱ساعت انقد زار زدم که حالم خرابهپاهام میلرزه نمیتونم روپاهام وایسم😢😭 1398/06/29 | 00:19 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جن۳درنینیسایت عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 265 چی شده عزیزم یک عدد جن بوداده هستم👹👺💀👻👽😱👾👿😨😠😼.یک نینی سایتیه فعال که جز شماها هیچ کسی ندارم دلمو نشکونین معذرت میخوام اگه ترسیدین.
hamsare_ali_aga مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3899 چی شده عزیزم شوهرم مست بوده ولی نه دراون حد خیلی کم خورده بوددوستشم پشت فرمان بود میزنه ب جدول بعدش ک پلیس میاد دوست شوهرم ب پلیسه فحش میده چون باهم بودن هردوتاشونو میگیرن میبرن خواهردوستش گف بهم ک مدارک میبریم درمیاد شب نمیمونهولی خواهرشوهرم گف شب میمونه
جن۳درنینیسایت عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 265 شوهرم مست بوده ولی نه دراون حد خیلی کم خورده بود دوستشم پشت فرمان بود میزنه ب جدول بعدش ک پلیس میاد ... بهش بگو نخوره و با این افراد نره بیرون بگو بچسب به زندگیمون چون اینا رفیق نیستن خونه خراب کنن بخدا یک عدد جن بوداده هستم👹👺💀👻👽😱👾👿😨😠😼.یک نینی سایتیه فعال که جز شماها هیچ کسی ندارم دلمو نشکونین معذرت میخوام اگه ترسیدین.
hamsare_ali_aga مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3899 بهش بگو نخوره و با این افراد نره بیرون بگو بچسب به زندگیمون چون اینا رفیق نیستن خونه خراب کنن بخدا خیلی وقت بود نمیخورد بعداز مدتها دلش خواست گفتم باشه توراه برگشت بودن که این اتفاق افتاد براشوننمیدونم چراهمیشه اتفاقای بد برا ما میفته
جن۳درنینیسایت عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 265 خیلی وقت بود نمیخورد بعداز مدتها دلش خواست گفتم باشه توراه برگشت بودن که این اتفاق افتاد براشون نمی ... عزیزم بد به دلت راه نده درست میشه یک عدد جن بوداده هستم👹👺💀👻👽😱👾👿😨😠😼.یک نینی سایتیه فعال که جز شماها هیچ کسی ندارم دلمو نشکونین معذرت میخوام اگه ترسیدین.
hamsare_ali_aga مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3899 عزیزم بد به دلت راه نده درست میشه اگه شب و نگه دارنش چی؟؟؟😢😢😢😢دارم میمیرم بخدا