2777
2789
عنوان

دوری از خانواده و مادرشوهر بد

1117 بازدید | 18 پست

من تک فرزندم بهخاطر اینکه عاشق شوهرم بودم برخلاف میل خانواده اومدم شهر ایشون و ساکن شدم و الان واقعا پشیمونم دلم برای مادرم و پدرم تنگ میشه و همچنین دل اونا برای من شوهرم فوق العاده س همچنین خواهراشو برادراش همیشه طرف منن ولی امون از مادرشوهرم برای مدتی طبقه بالای خونشون ساکنیم پدرشوهرم فوت کرده مادرشوهر تنهاست واقعا دارم کم میارم خستم کرده از طرفی هم نمیتونیم تا یه مدت بریم خونه ی دیگه و باید یکی دوسال اینجا باشیم از تیکه هاشو زخم زبوناش و بی فرهنگ بودنش نگم براتون توروخدا بگین چجوری تحملش کنم من و خانواده م تو همه ی فامیلشون زبانزد هستیم به خوبی و محترم بودن ولی این یه نفر کلافه م کرده ازبس که بی فرهنگه و افکارش قدیمیه از این مادرشوهرای عهد قاجاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثال بزن

برای مثال من و شوهرم رفتیم شهر ما شوهرم گفت تو بمون من کار دارم میام دنبالت من موندم انقد زنگ زد بهم که پاشو بیا اخرش برگشت گفت فردا پسرم با کسی حرف بزنه نمیتونی چیزی بگیا فکر کن سر یه هفته موندن امشبم رفتیم خنشون شوهرم شوخی میکرد باهاش برخورد بهش برگشته میگه تو ازوقتی رفتی شهر اینا برگشتی عوض شدی معلوم نیس کی پرت کرده یعنی خانواده م و من اونهمه بی فرهنگیم که پسر تورو پر کنیم خودشم مامان من که همیشه به شوهرم میگه به مادرت احترام کن این حالا از کمترین کاراش بود که گفتم

خب اگر شوهرت اینقدر خوبه دیگه واقعا مادرشو ندید بگیر عزیزم میفهمم سخته ولی واقعا نشنیده بگیر حرفاشو ...

میگی دیگه عزیزم نمیدونی چیا میگه چه کارایی میکنه باعث میشه از شوهرمم سرد بشم باورت میشه چندبار پیش خودم باهمه عشقی که به شوهرم دارم به طلاق فکر کردم و بعد شیطونو لعنت کردم

درك ميكنم 

حق داری.

واقعا نمي دونم این روش رو میپسندی یا نه اما کمی بش فک کن.

کمی سعی کن خودتو بذاری جاش یه مادر تنها....(البته ایشون نباید بدی کنه ولی منظورم تنهایی و بی کسی اش رو در نظر بگیر)

باور کن شرایط زندگی یکی نیس یه دفعه میبینی اتفاقی میفته فوت کنه تا ابد که نیس 

اگه سعی کنی خوب باشی(در حد توان نه بیش از حد) بعدها عذاب وجدان نمی گیری و پیش خدا اونقدر عزیز میشی که برکتهای زیادی تو زندگیت میاد

متاسفانه دوره زمونه جوری شده همه از پدر و مادر شوهر فراری ان و دیگه کسی اینجوری که گفتم فک نمیکنه

الان خیلیا میریزن سرم میگن ول کن بابا راحتی خودش مهم تره

ولی آرامش رو باید در صبر پیدا کرد

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)
میگی دیگه عزیزم نمیدونی چیا میگه چه کارایی میکنه باعث میشه از شوهرمم سرد بشم باورت میشه چندبار پیش خ ...

عزیزم درکت میکنم واقعا میفهمم خیلی سخته

ایشالا زودتر جدا شی ازش

ولی واقعا سعی کن زندگیتو خراب نکنی به خاطرش

مهم اینه که مرد زندگی آدم خوب باشه 

حالا هر گلی یه خاری داره دیگه

من برات واقعا دعا میکنم زودتر از دستش راحت شی با آرامش زندگی کنی

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️

صبر صبر صبر همه چی درست میشه گلم 

مهم شوهرته ک خوبه  فقط ب زندگی خودت فکر کن کمتر برو و بیا 

حرفهاشو نشنیده بگیر 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

واقعا تمام جوونها رو توصیه میکنم به اینکه تا میتونن تو یه خونه بعد ساختمون  بعد کوچه بعد خیابون بعد محله بعد شهر با مادررشوهرررررررررنهنننننننننه باااااااااا شییییییییید

...یک عدد آدم...
میگی دیگه عزیزم نمیدونی چیا میگه چه کارایی میکنه باعث میشه از شوهرمم سرد بشم باورت میشه چندبار پیش خ ...

درکت میکنم 

برمنم هرزگاهی خانواده ش باعث میشن به خودشم سرد شم

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من
درك ميكنم  حق داری.  واقعا نمي دونم این روش رو میپسندی یا نه اما کمی بش فک کن. کمی سعی ...

حرف قشنگی زدی رو من تاثیر داشت  

بعضیا باید اسکار بی شرفی و نمک نشناسی بگیرن....                                           شیطونکم  تیکر عروسیمه  
درك ميكنم  حق داری.  واقعا نمي دونم این روش رو میپسندی یا نه اما کمی بش فک کن. کمی سعی ...

عزیزم من عروسیم که بااینکه فقط بیستو سه سالمه ولی تو این دوسال بعد ازدواج و چه نامزدی بجز دوبار هرجا مسافرت رفتم با خودم بردمش هرچی برا مامانم خریدم برا اونم خریدم حتی دوره نامزدی اونم پامیشد با شوهرم میومد خونه مامانمینا انواع توهینارو دیدم هیچی نگفتم  انقد پررووه میاد بالا میبینه لامپ اصافی روشنه تو خونم خاموش میکنه انقد محبت کردم که دیگه شوهرم از دستم عصبی میشه برا محبتم

امشب رفتیم شب نشینی بعد اون حرفش اومدم بالا انقد گریه کردم شوهرم گفت حقته میگم نرو خونش گوش نمیدی خواهر شوهر و برادر شوهرمم بودن برادرشوهرم فهمید گریه میکنم گفت بچه نشو زهرا من معذرت میخوام جاش ازت