2777
2789
عنوان

تجربی

443 بازدید | 10 پست

اونایی که رشتشون تجربی بوده و سال دوازدهمو گذروندن لطفا جوابمو بدن میخواستم بدونم سخته یا نه ؟؟مث یازدهم اسونه یا مث دهم سخته 

چند روزه استرس گرفتم و امیدمو کامل از دست دادم به ویژه اینکه من تابستون طلاییمم از دست دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطلقا سخته منتهی بکنکور هست نزدی ب پنجاه درصد سوالا از همین ساله

یعنی موردی نداره من سال های دهم و یازدهمو نخوندم 

اگه روی دوازدهم تمرکز کنم و تلاش بکنم تو کنکور موفق میشم 

یعنی موردی نداره من سال های دهم و یازدهمو نخوندم  اگه روی دوازدهم تمرکز کنم و تلاش بکنم تو کنک ...

موفقیت تو نظرت چی هست؟؟ 

سوالای تجربی ترکیبیه فدات شم 

از زیستش بگیر تا شیمیو فیزبک

حتی دینی

سه سالو تو یه سوال ب چالش میکشن

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
موفقیت تو نظرت چی هست؟؟  سوالای تجربی ترکیبیه فدات شم  از زیستش بگیر تا شیمیو فیزبک حتی ...

تغذیع و ...قبول بشم یعنی خیلی سخته و تو سال اولو دوم ادم قبول نمیشه

یعنی موردی نداره من سال های دهم و یازدهمو نخوندم  اگه روی دوازدهم تمرکز کنم و تلاش بکنم تو کنک ...

نه پایه هم مهمه عزیزم 

سوالای کنکور ترکیبی ان 💜

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍