2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تا یه هفته اول درد داره بعدشم هر ماه که بری براکت هاشو عوض کنه تا چند روز درد داره ولی خب هیچ خوشگلی بدون درد که امکان پذیر نیس

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

وقتي ارتودنسي انجام دادي چند وقت يكبار بايد بري پيش دكتر براي چك و معاينه؟

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸

یه هفته اول یه کمی سخته بعدش عادت میکنه 

دردناک نیست ولی هر وقت میری اون کشارو عوض کنی تا چند روز انگار یه فشاری رو کل دندونات هست 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
اره منم تازه ارتودنسی کردم  ولی خب می ارزه

ببخشید کدوم شهرین هزینش چقدر میشه تقریبا

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده