انتخاب رشته دانشگاه آزاد فقط رشته پرستاری رو زده اون که واسش انتخاب رشته کرده. داداشم به خودش زحمت اینکه کاغذو ببینه هم نداده. الان قبول نشده میگه سال دیگه هم نمیخونم دیگه. نمیشه دیگه کاری کنه؟ ویرایش و اینا نداره دیگه؟ که بخواد رشته های دیگه رو هم انتخاب کنه
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
چه رشته هایی بدون کنکوره آخه. بدرد نمیخوره رشته های بدون کنکور که.
خیلی رشته داره اتفاقا خوبم هستن
داداشت قطعا در حد پزشکی پرستاری نبوده ک اینارو بخواد.
مهندسی پزشکی، میکرو، و.... کلی دیگه رشته داره
خیلی رشته داره اتفاقا خوبم هستن داداشت قطعا در حد پزشکی پرستاری نبوده ک اینارو بخواد. ...
سوابق تحصیلی هم زده. اونا رو ممکنه دولتی یا آزادشو بیاره؟ نفر پنجم کلاس بوده. معدل نوزده ولی هیچ کدوم قبول نشدن. فقط شاگرد اول و دوم کلاس رشته خوب قبول شدن. بقیه هیچ جا قبول نشدن
سوابق تحصیلی هم زده. اونا رو ممکنه دولتی یا آزادشو بیاره؟ نفر پنجم کلاس بوده. معدل نوزده ولی هیچ کدو ...
ایشالا با اونا قبوله