2777
2789
عنوان

بچه ها شما هم اینجوری بودین

331 بازدید | 23 پست
هفته ٢٣ بارداری هستم، حرکات نی نی رو از رو شکم متوجه میشم، دستمم که میذارم فشار میاره زیر دستم، همه میگن ٦ ماه به بعد این علایم هست، اما من تازه رفتم تو ٥ ماهگی، زود نبود نی نی اینقد محکم تکون بخوره که من میفهمم حرکاتشو؟
شادی یعنی: عضو جدید خانواده....👶
من هفته از 17 18 حرکاتش رو کامی حس میکردم اره ماله منم همین بود
ما زن‌ها رسم خوبی داریم... زمانه که سخت می‌گیرد، شروع می‌کنیم به کوتاه کردن... ناخن‌ها... موها ... حرف‌ها... رابطه‌ها.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از هفته ١٥ حسش میکردم تو دلم، اما از رو شکم میگن ٦ ماه به بعد، یعنی ١ ماه مونده، من نگران چیز دیگه ام اخه وگرنه تکوناش لذت بخشن
اخه من خیلی استرس دارم و زیادی حرص میخورم، البته گاهی اوقات، حالا میگم نکنه نی نی از استرس اینقد محکم میکوبه، یا نکنه اونم حرص میخوره مث من یا استرس داره که اینجوری میکوبه که از الان از رو شکم میفهمم
نه بابا نشونه سلامتیه نی نیه من الان اواسطه ماهه هفت هستم بیا ببین چه میکنه
ما زن‌ها رسم خوبی داریم... زمانه که سخت می‌گیرد، شروع می‌کنیم به کوتاه کردن... ناخن‌ها... موها ... حرف‌ها... رابطه‌ها.
پس خدارو شکر، خیلی نگران نی نی بودم، همش میکم نکنه عصبی باشه، نکنه اونم از استرسا و حرص خوردنام مث من حرص بخوره، یه وقتا هم حس میکنم داره به طلافی کتکم میزنه از لجش
بعضی وقتا یهو میپرم هوا اینقد سفت فشار میده حالشو ببر
من تو ماهه 5 یه اتفاقه خیلییییییی بد برام افتاذ اینقدر گریه کردم 3 روز اشک میریختم با حرص