2777
2789
عنوان

بیاین بگم ک چرا من بدترین مادر دنیام😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 19225 بازدید | 142 پست

چقد خودتو درگیر زندگی گذشته کردی اگه این آقا رو دوس داری ازدواج کن بچه دار شو شرایط بهتر میشه .الان دخترتون با اون شرایط کنار اومده شما هم بخاطر آرامش دخترتون کنار بیاید تا هر دوتاتون زندگی آرومی داشته باشین

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

طفلی دخترم چند باری که دیده بودش خیلی ذوق میکرد. همش میخاست ازم که بش اجازه بدم بش بگه بابا.

ولی من نذاشتم کسی رو جای باباش بزاره. 

چون واقعا هم هیچکی برای بچه مثل پدر و مادر خودش نمیشه. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دقیقا جوگیر شدم. چون وضع مالیش خوب بود. قیافه داشت. مهربون بود. صبور بود و برخلاف همه بدی های شوهر س ...

تو الان به جای این که به فکر آبروی خانوادتو حرف مردمو دل مادرت باشی باید فقططططط وفقطططط به فکر دخترت باشی جدا جو دخترتو بگیر نازشو بکش اما نذار زیر دسته یه نامادری داغونو خراب بشه پس فردا ازت بد انتقام  میگیره دیدم که میگم

چقد خودتو درگیر زندگی گذشته کردی اگه این آقا رو دوس داری ازدواج کن بچه دار شو شرایط بهتر میشه .الان ...

کنار نیومده که  امید داره که 10 سالش بشه و من با دادگاه بتونم بگیرمش. ولی این همسرم الان اینقد اصرار داره ازدواج کنیم ولی ب شرطی که بچه رو نیارم و بقیه خانواده اش هم نفهمن که من بچه دارم. ب جز پدر و مادرش. 

میخاد ازم قایم کنم بچمو. 

آخه میشه؟

توروخدا دخترتو بگیر وتن به خواسته ی اون اقا نده توروخدا دخترتو بیچاره نکن چقد دلم سوخت چقد بابای بی رحمی اخه چرا یه مادر ودختر وازهم جدا میکنه😢😢

صبح میشه این شب 🕊️

کنار نیومده که  امید داره که 10 سالش بشه و من با دادگاه بتونم بگیرمش. ولی این همسرم الان اینقد ...

ببین طرر حرف زدنت یه جوریه که انگار خودت راضی اما بدون اون بچه تا آخر عمر ازت نمیگذره خدای اون بچه میدونه چجوری بزاره تو کاست من خیلی عصابم خورده چون این شرایطو داشتم و میدونم

کنار نیومده که  امید داره که 10 سالش بشه و من با دادگاه بتونم بگیرمش. ولی این همسرم الان اینقد ...

اون اقام از طرفی حق داره بالاخره شاید نمیتونه بااین شرایط کنار بیاد شمام خوب فکراتو بکن اگه نمیتونی با شرایطش کنار بیایی جداشین..تا جدی تر نشده رابطه..

جاوید عشق مامان
توروخدا دخترتو بگیر وتن به خواسته ی اون اقا نده توروخدا دخترتو بیچاره نکن چقد دلم سوخت چقد بابای بی ...

باباهه ببرحم نیی این خودش خواسته طلاق بگیره اونم پدره خواسته هم دخترش پیشش باشه هم ازدواج کنه حداقل اون شرط کرده دخترش باید پیشش باشه این چی بخاطر شوهر میخواد از همه چی بگذره

زندگی شده مثل یه اره . روی خرخره من. هر طرف میکشنش باعث میشه بمیرم  

نه میتونم ازش جدا بشم و نه میتونم باش ازدواج کنم. 

بخاطرش کارمو رها کردم چون دوست نداشت کار کنم. از نظر مالی کاملا ب خودش وابسته ام کرده. 

محل سکونتمون رو به یه شهر دیگه آوردیم   اینجا غریبم. تنهام. هیچ دوستی ندارم. از مادرم دورم. هیچکسی رو جز خودش ندارم. دستمم ک تو جیب خودم نیست. حتی یه لباس بخام برا بچه ام بخرم باید از خودش پول بگیرم  

خدایی اش هم میده هرچی بخام ولی تا کی میتونم برا بچه ام ازش پول بگیرم. 

تا کی میتونم امید بچمو ناامید کنم که نمیتونی بیای پیش من زندگی کنی. 

دخترم هروقت میاد پیشم با حرفاش جیگرمو میسوزونه. 

میگه هیچ کس مثل تو منو دوست نداره. باباش عصبیه  صبح تا شب سرکاره و دخترم با نامادریش تو خونه تنهان  

2790
2778
2791
2779
2792