2777
2789
عنوان

خيلي عصبيم

201 بازدید | 26 پست

سلام ،بچه ها ديروز دايي مادرشوهرم فوت شدن(كه بنابر مسائلي قهرن خانواده شوهرم) كه زنگ زدن شوهرم بره واسشون غذا درست كنه ،شوهرم كارش كه تموم شده از مسجد اومده بيرون مادربزرگش نشسته تو ماشين گفته ببر ما رو تشييع جنازه،حالا اومده ميبينم لباساش پررررر خاك رفته اين خاكش كرده به نظرر،ميگم بابا يه عالم نوه و پسر و فاميل نزديك داره به تو چهههههه و خلاصه دعوامون شد ،اخه اون همه ادم بودن  به اين چه ربطي داره؟؟!! من از اين لجم ميگيره اين فاميلشون خودشون رو باكلاس ميگيرن بعد اينو انداختن وسط 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به من ميگه تو نميفهمي و فلان ،من فقط خاك ريختم چندتا بيل در صورتيكه تا كمرررررر و استين پيرهن پر خاك بود 

واي كه دلم ميخواد برم بزنم دهنش 

اخه از صبح درگير اينا بوده بعدم باز بره سرخاك ،پسراش و نوه هاش واستن اين بره وظيفه ي اونا رو انجام بده؟!؟؟

اصلا موضوعی نیست که به شما ربط داشته باشه، والا

دلش خواسته ،دوست داشته اینکارو انجام بده،لزومی نداره به شما جواب پس بده

مسایل عاطفی هرکدوم از همسران  با اقوام و دوستانشون اصلا به اون یکی ربطی نداره،تا وقتی ربطی به زندگی مشترک نداشته باشه

چقدر گیر بیجا میدین به شوهراتون، اینا مسایل شخصیه، یه کاری نکنید که بعدا سرمسایل مشترک هم تره براتون خورد نکنه

اصلا موضوعی نیست که به شما ربط داشته باشه، والا دلش خواسته ،دوست داشته اینکارو انجام بده،لزومی ندار ...

من ميگم چرا اين قدر ساده اي كه همه ازت كار ميكشن؟؟!!؟؟منو از صبح تنها ول كرده رفته درسته !؟؟؟؟

اصلا موضوعی نیست که به شما ربط داشته باشه، والا دلش خواسته ،دوست داشته اینکارو انجام بده،لزومی ندار ...

شما اگه شوهرتون توي يه جمعي باشه و فقط از اون انتظار داشته باشن كمك كنه ناراحت نميشي؟!؟؟ زندگي مشترك با مجردي فرق داره 

من ميگم چرا اين قدر ساده اي كه همه ازت كار ميكشن؟؟!!؟؟منو از صبح تنها ول كرده رفته درسته !؟؟؟؟

میخواستی بشینه کنار دل تو. رفته تشییع جنازه. 

خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید