2789
ببین اینا هس توهمه رابطه هاخب..تفاهم داری باهاش یانه تو یه دنیایی داری اون یه دنیای دیگه ..به ایناتو ...

ما وقتی حالمون خوبه فقط تفاهم داریم دعوامون ک میشه هرکی ساز خودشو میزنه هرکی از ی چی میناله

ما وقتی حالمون خوبه فقط تفاهم داریم دعوامون ک میشه هرکی ساز خودشو میزنه هرچی از ی چی میناله

این که هس دیگه موقع دعواااادم نمیفهمه چی میگه ..حالابیشتربسنج خودتونو پشیمون نشی خدانکرده 

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این که هس دیگه موقع دعواااادم نمیفهمه چی میگه ..حالابیشتربسنج خودتونو پشیمون نشی خدانکرده 

من  میدونم پشیمون میشم چون یبار خواستم ترک کنم نتونستم ولی نمیدونم چیکار کنم اصلا کسی ک همش از عشق وعاشقی و علاقه بمن میگه و ادعا داره دوسم داره از دشمن بیشتر عذابم میده

من  میدونم پشیمون میشم چون یبار خواستم ترک کنم نتونستم ولی نمیدونم چیکار کنم اصلا کسی ک همش از ...

وقتی میدونی پشیمون میشی پس کناربکش ..ببین درداون موقع ادمودیونه میکنه من تجربشوداشتم ..الان خودتوسرگرم کن بعدیه مدت فراموش میشه ..سدنومیشه اگه بخای 

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم