2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی

70 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من شنبه پسرم واکسن دو ماهگی داره سرما هم خورده بود تا امروز بهش چرک خشک کن میدادم‌شنبه میتونم ببرم واکسنشو بزنم؟بعد واکسن با دماسنج پیشونیا تبش باید چند باشه؟چیکار کنم بچه تب نکنه؟یکی از خانوما میگفت از شب قبل ساعت ۱۲هر ۶ساعت استامینوفن میدادم به بچه تب نمی کرد بعد واکسن.کسی این کارو کرده؟ کلا توصیه های بعد واکسنتونو بگیر لطفا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا خوب خوب نشده واکسنش رو نزن

نیم ساعت قبل واکسن قطره بهش بده 

حتما قطره پاراکید استا منیفون بخر براش

بعد واکسن کمپرس سرد تا ۲۴ساعت بعدش کمپرس گرم و دو برابر وزنش هر شش ساعت قطره

من قبلش بهش استامینوفون ندادم واکسنشو ک زد دادم یک ساعت بعدش روی جای امپولش روغن زرد زدم تا میومد تب کنه دستو پاشو میشستم یا پارچه خیس میکردم میزاشتم اتفاقا دوروز پیش واکسن چهارماهگی زد دخترم 

آره تا تبش بیاد رو ۳۶ امروز برو پارکید بگیر هم طب سنج دیجیتالی من فروردین خریدم ۱۶ تومن

نگاه شب حواست باشه یه دفعه تبش می‌ره بالا . مال بچه من اینطوری بود من کلا آب نمک گذاشته بودم کنارم اون قسمت هست پایین گردن یه استخونی هست مال نی نی استخون ندارن فعلا ( می خواستم بگم کدوم قسمت) می گن اگه اونجا دستمال مرطوب کنی بزاری خوبه این رو نگه دار واسه شش ماهش الان گناه داره

مرتب پاشورش کن تبش هم چک کن 

کم کم میاد پایین

اگه خدایی نکرده تب کرد چقدر باید پاشویه کنم؟تا وقتی که تب بیاد پاییم؟خونه باید خنک باشه؟

نه کاری کنی دوباره سرما بخوره ها . من همش وقتی پاشورش می کنم می ترسم سرما بخوره

آره خونت خوب باشه هواش . لباس های نازکی تنش کن 

حالا اصلا شاید بچت تب نکرد